VUK JEREMIĆ: Vučić bi želeo da bude srpski Putin, a zapravo je Boris Jeljcin

Obavezno pročitajte

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je Aleksandar Vučić „srpski Boris Jeljcin, a ne srpski Vladimir Putin“, komentarišući navode o formiranju buduće političke organizacije “Srpski blok” na čijem bi čelu bio predsednik Srbije.

„Taj blok bi trebalo da zameni SNS i proširi dijapazon delovanja režima. Vučićeva želja je da liči na Putina, koji je veoma popularan u Srbiji. Putin ima Jedinstvenu Rusiju i ideja je da ’Srpski blok’ liči na nju“, rekao je Jeremić televiziji Nova S.„Ali Vučić nije srpski Putin – on je srpski Boris Jeljcin, i kada je reč o rasturanju državnih preduzeća, kao što su EPS i Telekom, i kada je reč o kriminalizaciji društva, i kada je reč o predavanju ekonomije u ruke stranih firmi i novopečenih tajkuna, i kada je reč o predaji nacionalnih interesa.

- Advertisement -

Nakon onog višesatnog prenosa sa sajma vina na nacionalnoj televiziji, može se reći i kada je reč o alkoholizmu“, dodao je Jeremić.

SourceDanas

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

MILOŠ VUČEVIĆ: Do 14 sati završićemo raspoređivanje jedinica, nadamo se političkom rešenju

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da će se do 14 časova završiti potpuno raspoređivanje formacija jedinica, u skladu...

Još priča na sličnu temu