VUČIĆEVA NOĆNA MORA: U Srbiji počinju LITIJE za odbranu Srpstva i svetinja!

Obavezno pročitajte

Vučić, Srbija i litije

Gost jutjub kanala „Centar-Srbin.info“ i Dejana Petra Zlatanovića bio je doktor Ivan Kostić.

– Imate dve vrste rusofila. Jedni vole Rusiju bez obzira na interese, a drugi, bliski Srpskoj naprednoj stranci su spremni da se Rusije odreknu na prvoj prepreci. Tako sada imamo članove i botove SNS koji napadaju Mariju Zaharovu što je ismejala predsednika, ističe Kostić.

- Advertisement -

„On je na putu da postane Milo Đukanović kada je reč o Rusiji. Lako bi mogao potpuno da se okrene Zapadu i da potpuno uništi veze s Rusijom. Ako se on lako odriče Kosova, što ne bi i Rusije, naročito ako Moskva ne pristane na njegove planove oko KiM“.

„Evidentne su promene države Rusije prema Aleksandru Vučiću. Šala Zaharove nije slučajna, kao ni to što je Marko Đurić priznao da čeka Putina satima da ga primi“.

„Vučić je pred Trampom izgledao kao neko ko je nešto ukrao, koji nešto krije i kao neko ko je nešto ozbiljno skrivio“.

„Plašim se da će Vučić takođe jednim potpisom da preda svu srpsku imovinu Albancima i strancima. Vučić se sada hvali da će da se formira ZSO, a to je priča pod zakonima lažne albanske države. Srbi s Kosmeta jesu zastrašeni od Srpske liste, ali moraju da dignu glas protiv ove izdaje, baš kao i Srbi iz centralne Srbije“.

„Vreme je da se probudi i SPC i da kao u Crnoj Gori povede narod protiv izdaje. Jasno je sada šta radi Vučić. Nema prostora ni vremena više za kalkulisanje. Crkva mora da pozove narod da izađe na ulice. Crkva je poslednja nada srpskog naroda. Vučić je najavio da će sporazum iz Vašingtona dobiti verifikaciju u Skupštinu. Narod bi morao da izađe ispred Skupštine da zaustave taj proces i da traži podršku od SPC“.

„Potrebno je da okupi rodoljubivi alternativni korpus, koji će biti prava alternativa i Vučiću i onima koji su vladali pre njega. Poništićemo sve štetne sporazume koje je potpisao Vučić, pa i sporazum iz Vašingtona“.

„Kada je reč o CG, lideri Demokratskog fronta su rekli da će se zalagati za ukidanje nezavisnosti Kosova, ali da će se tom temom baviti kada dođe vreme, jer je prioritet svih prioriteta ukidanje kriminalnog i koruptivnog sistema – rekao je Kostić.

Šta je još izjavio naš sagovornik o aktuelnim temama u Srbiji i Crnoj Gori, pogledajte i poslušajte u video prilogu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vulin u BIA planira da oformi jedinicu za hapšenje: Podseća na vreme Miloševića i JSO

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) pod rukovodstvom Aleksandra Vulina, kako nezvanično saznaje NIN, planiraju da formiraju grupu za hapšenje. Kako piše...

Još priča na sličnu temu