Vučićev kum imao sudar na Dedinju, policajac pitao novinare kako su saznali

Obavezno pročitajte

Nikola Petrović, nekadašnji generalni direktor Javnog preduzeća „Elektromreža Srbije“ i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u ponedeljak popodne je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na Dedinju. U sudaru su povređene dve osobe, objavio je portal nova.rs. Nekoliko muškaraca okružilo je ekipu portala nova.rs, a pripadnik MUP-a koji je regulisao saobraćaj nekoliko puta je od novinara tražio da mu kažu kako su saznali za ovu saobraćajnu nezgodu.

Petrović je upravljao vozilom marke „mercedes meklaren“, kada se zakucao u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46. Tom prilikom oborio je tri stuba i udario u auto marke „opel korsa“.

- Advertisement -

Prema saznajima portala nova.rs, dve ženske osobe su povređene i one su prevezene u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, Petrović je ulazio iz sporedne ulice u Užičku, a do sudara je došlo pošto nije propustio „opel korsu“.

Vesna Lalić/ Nova,rs

Ekipa portala nova.rs je nakon dolaska na lice mesta zatekla vozilo AMSS-a, vozilo JKP Parking servis, kao i dva policijska automobila. Nikola Petrović je sve vreme bio u policijskom vozilu, s kapuljačom na glavi.

Sa „meklarena“ su skinute tablice, a pripadnici MUP nisu dozvolili da njegov automobil preveze AMSS, već, kako su rekli, to mora da uradi Parking servis.

Nekoliko muškaraca okružilo je ekipu portala nova.rs, ali nije želelo da odgovori zbog čega. Pripadnik MUP-a koji je regulisao saobraćaj u Užičkoj ulici nekoliko puta je od novinara tražio da mu kažu kako su saznali za ovu saobraćajnu nezgodu, i „šta rade tu“.

Iz MUP-a su za nova.rs potvrdili da je došlo do saobraćajne nesreće, kao i da su povređena dva lica, ali nisu otkrivali identitet učesnika ove saobraćajne nezgode.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu