Vučić: U naredne četiri godine lomiće se sudbina Srbije

Obavezno pročitajte

KRALjEVO – Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kraljevu, na predizbornom skupu koalicije okupljene oko liste „Srbija ne sme da stane”, da će se u naredne četiri godine lomiti sudbina Srbije i poručio građanima da izbori nisu igra.

Vučić je rekao da, iako se pred svake izbore kaže da su sudbonosni, odlučujući i od ključnog značaja, neće se pogrešiti ako se to kaže i za ove.

- Advertisement -

„I za ove izbore, ako to kažemo, sasvim sigurno nećemo pogrešiti. Nećemo pogrešiti, jer u naredne četiri godine veliki su zadaci pred nama. U naredne četiri godine lomiće se sudbina Srbije”, istakao je Vučić.

Naveo je da građani treba dobro da razumeju da izbori nisu igra.

„Izbori nisu nešto oko čega možemo da se šalimo i da razmišljamo na način – baš mi se sviđa govor nekoga tamo i glasaću za njega zato što je glasnije vikao ili zato što je jasnije uvredio nekoga. Ne, izbori su nešto gde donosite odluku o budućnosti svojih roditelja, svojih supružnika, braće, sestara, svoje dece. Vi na izborima birate put Srbije”, naglasio je Vučić.

Kako je rekao, taj put nije uvek lak, jer ne možete da dobijete sve što poželite.

Politika i država nisu to, jer možemo da dobijemo onoliko koliko zaslužimo, poručio je Vučić.

Kosovo i Metohija

Kada je reč o Kosmetu, kazao je da neće biti laka situacija, ali da već 11 godina sluša priče kako smo izgubili Kosovo i zapitao ako je to tačno zašto onda svi i dalje od nas traže da priznamo Kosovo, prenosi Tanjug.

„Pa ako jesmo, zašto onda svi od nas i dalje traže da priznamo Kosovo i mi im kažemo nećemo da priznamo Kosovo i nastavićemo da vodimo odgovornu politiku”, poručio je Vučić.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu