15 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

VUČIĆ: Sličan sam tati iz filma Mi nismo Anđeli!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nemam dovoljno vremena za decu, a sličan sam tati iz filma „Mi nismo anđeli“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na televiziji Pink.

“Nemam dovoljno vremena za decu. Danilo je veliki i sve manje sam mu potreban, zadovoljan sam što postaje sve ozbiljniji i zna da mora sam da se bori kroz živoz. Nije mi bilo lako svih ovih godina, postao je ozbiljna meta svih onih koji bi želeli moju glavu. Što se Milice tiče ona je velika tatina devojka. Mi Vučići ne volimo mnogo o emocijama da govorimo.

Kod nas je to sramota da pričamo o emocijama. Zamislite mene, oca, brata ili Danila da pričamo o tome. Milica je oduvek ozbiljna i odgovorna, uspešna, govori tri jezika kao srpski, uči sada još tri jezika. Onda vidite kako iz farmerki uđe u haljine, suknje, onda svaki put kažem Milice duža suknja, haljina, onda se ona smeje, misli tata lud”, rekao je Vučić u jutranjem programu televizije Pink.


“Tata prebiću te kao mačku i piletinu”

- Advertisement -

Govoreći o porodici, Vučić je dodao da mu je trenutno problem da kupi sve različite modele tenkova, koje njegov najmlađi sin Vukan sada najviše voli.

“Vukan od tri i po godine, sladak je i pametan. Ne znam gde je to čuo, verovatno na nekom crtanom filmu, često mi kaže “tata prebiću te kao mačku i piletinu”. On voli igračke, dobio je od Kobri mojih tenkove, a onda je čuo da je helikopter ubica tenkova, kupio sam ih sedam do sad i ne znam gde više da ih kupim”, rekao je Vučić.

Na pitanje da li je sličan tati iz filma “Mi nismo anđeli”, Vučić odgovara:

- Advertisement -

“Jesam, veoma sam sličan. Milica se smeje, ponekad se tako našalimo”.

Svake godine imam po tri cilja

Vučić je istakao da uči jezike, da napreduje svake godine i dodaje da pred svaku Novu godinu postavi sebi tri profesionalna i tri lična cilja koja nameri da ispuni.

“Kada ispunite i jedan, ali ako ste čvrsti i odlučni i to je dobro. Kada sanjate visoko i o velikim stvarima, onda možete i da ostvarite, a ako ne sanjate od toga nema ništa”, rekao je Vučić.

Kada je učenje jezika u pitanju, Vučić ističe da u Evropi decu uče kineski jezik, kao i da je to budućnost, i dodaje da se nada da ćemo i to naučiti, jer će kineski biti jedan od najvažnijih jezika u decenijama koje dolaze.

O otvaranju gasovoda

Za sutra je najavio nekoliko važnih vesti, pre svega otvaranje gasovoda “Balkanskog toka”.

“Imam nekoliko važnih vesti za ljude. Sutra ćemo u 6 ujutru otvoriti za komercijalni saobraćaj naš gasovod za Srbiju, cena gasa će za našu zemlju biti 155 dolara maksimalno, plus 12 do 14 dolara za transport. Mnogo niža cena, veoma povoljno, a istovremeno ćemo kroz takse dobijati ono što će nam služiti za vraćanje kredita”, rekao je Vučić. Kako kaže, bio je veoma otvoren za kvalitet i za odličnu cenu gasa. Želim da zamolim ljude da počnu da koriste gas, jer tako dobijamo čistiji vazduh za sve nas kao i jeftinije gorivo za građane”, rekao je Vučić.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti