27.8 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

VUČIĆ PUSTIO SVOJE KERBERE DA OTRESU SLINU: Stefanović spremio odgovor!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Posle izvesnog predaha, Stefanović dr Nebojša ponovo se našao pod rafalnom paljbom Vučićevih tabloida koji ga po komandi direktno optužuju za saradnju sa klanom Belivuk-Miljković. U čemu je igra? Svima je jasno da je sam vrh režima osmislio, organizovao i davao logističku podršku stvaranju i funkcionisanju ove kriminalne organizacije i da sada mora neko iz vrha vlasti da bude kriv. A da bi zaštitio sebe, Vučić je odredio da žrtveno jagnje bude njegov dugogodišnji najbliži saradnik, doktor nauka – Nebojša iz Beograda.Srpski telegraf, FOTO: PrintscreenSrpski telegraf, FOTO: Printscreen

Jasno je već mesecima da se Vučić plaši dr Stefanovića i da mu ne sme ništa, jer zna da ovaj zna nešto što niko ne bi smeo da zna. I tu se vrtimo u krug.

Ipak, klupko je počelo da se odmotava. Stefanović dr Nebojša danas je pokazao da više neće da trpi napade tabloida i odgovorio je. Ne tabloidima, nego upravo Vučiću. U svojoj izjavi, naravno, demantovao je da ima bilo kakve veze sa ovim kriminalnim klanom, ali je istovremeno počeo da otkriva ono što zna, a ne bi smeo da zna.

- Advertisement -

Stefanović je jasno rekao da se video sa direktorom američkog FBI Kristoferom Vrejom i da je FBI direktno uključen u borbu protiv mafije i organizovanih kriminalnih grupa, a posebno narko-mafije. To zapravo objašnjava kako je i zašto prekinuta ljubav između vrha režima i klana Belivuk-Miljković i zašto je Vučić bio primoran da se sa njima obračuna. Nebojša iz Beograda naglasio je i da su informacije koje je FBI podelio sa evropskim i našim službama značajno pomogle da se prikupe dokazi i podigne optužnica protiv ove kriminalne grupe.Velja NevoljaVelja Nevolja

Dr Stefanović je otvoreno priznao da je ključni momenat istrage bio kada je FBI razbio enkripciju i povezao sve koji su koristili tajnu Skaj aplikaciju za međusobno komuniciranje. Tu je zapravo ključni problem, jer bi to moglo da znači da FBI možda ima kompletnu komunikaciju klana Belivuk-Miljković i da zna i sta su pričali i sa kime su se dopisivali i sa kime su se viđali i od koga su dobijali naloge i uputstva za delovanje. A možda i dr Stefanović poseduje isto to što i FBI?

Stefanović je odvažno Vučiću poručio “ da neće dozvoliti bilo kome da lažima i izmišljotinama stavlja metu na njegova i leđa njegove dece i da je siguran da ćemo jednog dana saznati zašto to rade“.

- Advertisement -

Nastavak ocigledno sledi…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti