VUČIĆ OBEĆAO: Srbi će drugi u svetu primiti vakcinu!

Obavezno pročitajte

U emisiji medijske kuće „Centar”, „Prelistavanje štampe”, koju vode i uređuju Dejan Petar Zlatanović (gl. i odg. urednik Srbin.info) i dr Dragan Petrović, jednom nedeljno, bez cenzure, prelistava se dnevna štampa uz komentare na najaktuelnije društveno-političke događaje i Vučićevu izjavu.


Komentarisanje dnevne štampe, u četvrtak 3. decembra je u pojedinim trenucima bilo veoma burno, a pogotovo se rasplamsalo kada se povela reč posledicama o pandemije koja je zarazila i Dejana Petra, i koja je mesecima prisutna kako u Srbiji, tako i u svetu, (00:01:00); kao i kada su se analiziralo na koji način će režim Aleksandra Vučića uticati na izbor novog srpskog patrijarha i mitropolita crnogorsko-primorskog (00: 28:00).

Takođe, dr Petrović i Dejan Petar su izneli svoje stavove i u vezi toga da li Aleksandar Vučić može da završi kao, zbog korupcije utamničeni, bivši hrvatski premijer Ivo Sanader (00:45: 00); odnosno i o tome kakve će efekata imati namera vlasti u Srbiji da podeli jednokratno 5000 dinara svim penzionerima u našoj zemlji (01:20:00).

Takođe voditelji emisije su se pozabavali i tematikom vakcine koju je Vučić najavio.

A šta su još u ovom prelistavanje štampe rekli Dejan Petar Zlatanović i dr Dragan Petrović pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj sud.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uvoz struje i gasa nas koštao skoro

Od januara do decembra 2022. godine Srbija je uvezla struju vrednu nešto manje od 1,6 milijardi evra. Vrednost uvoza...

Još priča na sličnu temu