Vučić: Ne biti uz SNS je zločin prema Srbiji

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić izjavio je danas u Šapcu, uoči proslave 15 godina postojanja Srpske napredne stranke, da su predstojeći izbori „najvažniji do sada“ i da će se „boriti zajedno“ sa članovima te stranke.

– Da vam kažem veliko hvala za sve pobede u prethodnim godina i da vam kažem da su izbori pred vama najvažniji izbori. Pokušaće da sruše sve ono što ste vi stvarali svojom snagom, svojom energijom – rekao je Vučić pristalicama stranke u Šapcu.

- Advertisement -

Vučić nije predsednik SNS od maja ove godine, a danas je naveo da se „neće sklanjati u stranu i da neće biti neutralan“.

– Biti neutralan i ne biti uz svoju Srpsku naprednu stranku je zločin prema Srbiji. Zato ću da podržim svim srcem, svom snagom, i da se borim zajedno s vama.

Predsenik Srbije je izjavio da će vanredni izbori 17. decembra biti „odsudni“ i da će „svim srcem biti uz stranku na predstojećim izborima ako to članstvo bude tražilo“.

FOTO: ShutterstockFOTO: Shutterstock

– To je jedini način da Srbija ide napred jer nema razlike između onih iz opozicije s leva i onih s desna – rekao je Vučić.

Pozvao je sve one koji su „od početka“ bili u SNS a koji po njegovim rečima, nisu odstupili od ideja „slobodarske Srbije“ da se uključe u predstojeću kampanju.

– Izbori 17. decembra su odsudni, tog dana nema opuštanja – rekao je Vučić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu