Vučić na Instagramu: Parizer postao glavni neprijatelj opozicije i medija

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na društvenoj mreži Instagram, odbacivši tvrdnje da su, kako je rekao, „milioneri koji jedu parizer“. Vučić je tom prilikom komentarisao tekst novina „Nova“ iz sutrašnjeg izdanja.

„Dragi građani, čini mi se da smo vam pokazali koliko brinemo o vašim interesima, o vašim životima. Ne samo kroz povećanje plata i penzija, ne samo kroz svakodnevnu borbu za više puteva, pruga, škola, bolnica, svega što je važno za budućnost vašu, vaših roditelja, vaše dece. Pre nekoliko dana pokrenuli smo inicijativu za smanjenje cena važnih proizvoda, jedan od njih je bio parizer. U međuvremenu je taj parizer postao glavni neprijatelj stranaka bivšeg režima i njihovih medija, veći i od samog Aleksandra Vučića“, rekao je Vučić na Instagramu.

- Advertisement -

Vučić je kazao da su tada odlučili da će „pokazati kako jedu taj parizer“.

„A onda su oni rekli: ‘A ne, ne, nećemo da jedete parizer, on pripada običnom narodu, vi ne jedete parizer, milioneri bi da jedu parizer’. Mi smo obični ljudi i nastavićemo da pobeđujemo milionere tako što ćemo da brinemo o običnom čoveku“, izjavio je Vučić u obraćanju.

I dodao: „A milioneri, kako su promenili mišljenje o izborima, jer su četiri meseca bili oštro protiv, tako su promenili i mišljenje i o svojoj politici i o svojim vitalnim ciljevima, tako će promeniti mišljenje i o parizeru. Odjednom će da zavole parizer i setiće se da su ga nekada jeli kada nisu bili milioneri“.

Pogledajte šta je sve rekao i kome se obratio Vučić u videu:

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Petković o obdukciji ubijenih Srba: Šta Priština lažira, zašto je Euleks isključen iz istrage?

Ne zna se zbog čega Euleksu nije dozvoljeno da učestvuje u istrazi zajedno sa Kosovskom policijom prilikom pretresa nakon...

Još priča na sličnu temu