33.8 C
Belgrade
utorak, 27 jula, 2021

VUČIĆ: Kriminalci jedva dočekali da izmišljaju o mom sinu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prema navodima navijačke grupe Partizana „Južna strana 1970“, na sastanku vođa pojedinih navijačkih grupa crno-belih obećao je pomoć države u preuzimanju južne tribine, dok je grupa „Kićina braća“, koja je imala performans demantovala sastanak i prisustvo vođa navijača i predsednikovog sina. Rat saopštenja „grobara“ prokomentarisao je i sam Aleksandar Vučić, koji je to okarakterisao kao „crtanje mete na čelu njegovom sinu“.Rat „grobara“ saopštenjima: Koja je uloga Danila Vučića?

Pomenuti rat saopštenja navijačkih grupa Partizana preneo je juče Direktno.rs, a predsednik Srbije je ponovo pokazao da pomno prati sve ono što naš portal objavljuje, pritom nas nazvavši „Đilasov medij“.

– Moje je da sve istrpim, a jedino mi je žao da kada vam neko dete lažno optužuje i kada Đilasov medij postane megafon grupe Veljka Belivuka da bi kriminalci napisali i jedva dočekali da izmisle nešto da bi se međusobno poubijali, to Đilas jedva dočeka, pretpostavljam da bi mom sinu život bio ugrožen, što bi mene slomilo. Ne vidim nijedan drugi razlog da nečije dete na takav način uplićete. Jasno je ko je to pisao, da se ne pravimo naivni, to je pisala grupa Veljka Belivuka, takve laži – rekao je Vučić i onda nastavio:

- Advertisement -

– To je bilo crtanje mete na čelu mog sina, nadam se da od strašnog uplitanja deteta u laži neće biti ništa, ne samo mog deteta, već bilo kog drugog. Zašto to neki rade… Valjda su željni vlasti, ali ne razumem da žele da dođu na vlast preko leševa dece – rekao je Vučić danas na Dedinju.Aleksandar Vučić FOTO: Printscreen/InstagramAleksandar Vučić FOTO: Printscreen/Instagram

Prokomentarisao je i grupu „Kićina braća“, koja je nazvana po ubijenom Ljubomiru Markoviću Kići, vođi navijačke grupe Alkatraz. Da podsetimo, on je ubijen 2. novembra 2019. godine u ulici Grčica Milenka.

– Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću, videćete uskoro, mi operativno znamo ko je ubio Kiću. Saznaće to i javnost, samo da mi prikupimo dovoljno dokaza. Znamo i ko je izvršilac i ko je nalogodavac. Saznaćete uskoro – rekao je Vučić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti