VUČIĆ JE UDARIO KOVERTOM U GLAVU: Danica Grujičić prva na listi SNS za republičke izbore

Obavezno pročitajte

Srpska napredna stranka usvojila je danas na Predsedništvu listu za izbore u aprilu. Za parlamentarne izbore prva na listi je doktorka Danica Grujičić, a za beogradske Aleksandar Šapić.

– Izlazimo sa listom „Aleksadnar Vučić – zajedno možemo sve“. Ovo je poruka iza koje svi zajedno stojimo. Dana Grujičić će biti prva na listi za parlamentarne izbore. Prvi na listi za Beograd biće Aleksandar Šapić – rekla je Ana Brnabić.

Prema nezvaničnim informacijama, imena koja će se naći na listi su ona koja je ranije pominjala u javnosti.Glavni odbor SNS Foto: ATA imagesGlavni odbor SNS Foto: ATA images

- Advertisement -

Kandidati za poslanike SNS biće, između ostalih, glumac Lazar Ristovski, profesor Stojan Radenović, direktorka Instituta za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo Jelena Begović, profesor Žika Bujkić, violinista Jovan Kulundžija, glumac Lepomir Ivković, košarkaš Marko Kešelj, kao i borac sa Košara Ivan Antić, operska diva Nataša Knežević…

Inače, predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je za televiziju Pink rekao da neće biti čistki u SNS, ali da će biti promena.

– Mi to ne radimo. Кod nas se videlo i po pitanju referenduma, pola stranke je vodilo kampanju za opciju „ne“ i nikome dlaka s glave nije falila. To su razlike koje postoje i koje morate da poštujete – rekao je Vučić.

Tako da „čistki“, kaže, neće biti:

– A, da li će biti velikih promena, biće svakako i toga mora da bude.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu