Vučić je s pozornice video da je njegov skup fijasko

Obavezno pročitajte

Politički filozof Filip Balunović izjavio je da se „s obzirom na ucenjivačku i zastrašivačku mašineriju Srpske napredne stranke, skup nade i jedinstva, kako su ga predstavljali, ispostavio se u prošli petak kao fijasko, što je sigurno i Vučić video s pozornice“.

„Očekivao je pobedu nad oponentima, a prisustvovao početku svog poraza. Gotovo sam siguran da rejting vlasti posle ‘Ribnikara’ više ne može rasti“, rekao je Balunović za novi broj nedeljnika NIN.

- Advertisement -

Na pitanje o najavljenom Pokretu za narod i državu, on je naveo da je reč o „završnom stadijumu izgradnje kulta ličnosti, koji je, s obzirom na političke procese od 2012. neminovan“.

„Sada, kada su se desile tragedije koje prevazilaze okvir uobičajenih afera, pojavila se prepreka koju Vučić može da preskoči jedino ako se izdigne iznad svih i ako ga, niti formanlo, više ne dotiču afere njegovih saradnika“, rekao je Balunović.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu