VANREDNI INTERVJU SLAVKA NIKIĆA: Vučić je izdajnik, hteli su da me ubiju na Pinku!

Obavezno pročitajte

Gost vanrednog intervjua na Slavija info tv bio je čovek koji je razbio medijsku blokadu na Pinku Slavko Nikić. U emisiji Intervju Slavko Nikić je objasnio kako je taj ceo dana tekao i šta mu se sve dogodilo. Slavko tvrdi da sa Pinka lažu Srbe na Kosmetu da ih Vučić štiti dok on zapravo izdaje sve. Na izlazu iz studija isprečila mu je prolaz najverovatnije prva žene Aleksandra Vučića, Ksenija Vučić i nije mu dozvolila da izađe.

Tad je i počela da histeriše na njega ali Slavko se uzdržao i javno upozorio javnost na nenormalno ponašanje dotične, kako kaže nebitne ali opasne osobe. Slavko Nikić je više puta odlikovan u toku svoje karijere i teško mu je palo da ga Milovan Drecun proziva a da njegovo zalaganje za otkrivanje zločina naziva budalaštinama. Zbog prijatelja Aleksandra Vučića na Kosovu i Metohiji kosti njegove majke raznosi psi po Prištini i nije više mogao da trpi ovo poniženje!

Vučić je dobio zadatak da isporuči sve Srbe koji su ratovali za Kosmet Hagu i to po poternici Prištine. Jezero Gazivode sam ja branio dok se Vučić useljavao u novi stan koji je dobio od države. Moja i druge porodice su plakale dok je on proslavljao useljavanje. Prodali su Srbe preko Drine sad hoće i nas. Predsednik Srbije je za mene izdajnik i to se neće promeniti zagrmeo je Nikić. On je na Kosovu otišao kod domaćina koji inače drži javnu kuću e takav je njegov domaćin.

- Advertisement -

On je na krilima izdaje došao a otićiće na krilima tragedije zaključio je Nikić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu