28.3 C
Belgrade
subota, 21 maja, 2022

SVE JE OTKRIVENO: Vučić fizički napao Cvijana, milijardu evra u igri

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Domagoj Margetić nastavlja da šokira javnost svojim snimcima u vezi afere Cvijan, koja se zavšrila tako što su mediji prećutno odobrili njegovu smrt, te je nisu objavili sve dok to nije uradio Predrag Peca Popović, pomoćnik glavnog urednika magazina Tabloid.

Za neupućene, gospodin Vladimir Cvijan je nestao, jedni su spekulisali da je otišao u Ameriku, u nekim krugovima se pričalo da je mrtav, da bi na kraju isplivalo u javnost da je pre tri godine sahranjen, a da je njegovo telo pronađeno u Dunavu, u Beogradu.

Dodatne detalje oko afere,  gospodin Margetić je objavio u novom snimku koji drma region. Margetić je u snimku rekao

- Advertisement -

Vladimir Cvijan dobio je 2013. godine interne dokumente pravnog tima belgijskog Delhaizea, u kojem se opisuju sumnjivi tokovi gotovine u procesu kupnje Delta Maxija. Kome je u gotovini isplaćeno neverojatnih 300 miliona evra provizije? Gde je završilo 1,8 milijardi evra gotovine u operaciji Delhaize-Delta Maxi? Kad je pokojnik o ovom tražio odgovore Aleksandra Vučića, Vučić ga je fizički napao na sednici predsedništva SNS-a i pretio mu, što je Cvijan uredno prijavio beogradskoj policiji.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti