VIOLA FON KRAMON: Ja sam u velikoj meri prosrpski lobista u EU

0
99

KIJEV – Savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak nazvao je „početkom” današnji incident na Krimskom mostu, gde je eksplodirao kamion izazvavši požar na cisternama s gorivom, ali nije direktno preuzeo odgovornost Ukrajine za taj događaj.

„Krim, most, početak.Sve nelegalno mora biti uništeno, sve pokradeno mora biti vraćeno Ukrajini, sve što je okupirala Rusija mora biti proterano”, napisao je Podoljak na Tviteru vezano za kontradiktorne izveštaje o požaru u kome je oštećen most koji povezuje rusko kopno sa sa poluostrvom Krim, prenosi Tanjug.

Ukrajina ismeva eksploziju na Krimskom mostu, ne preuzima odgovornost

Na Krimskom mostu eksplodirao je jutros kamion, zbog čega se zapalilo sedam cisterni sa gorivom na vozu koji je u tom trenutku tuda prolazio.

Zbog eksplozije kamiona došlo je do obrušavanja dva kolovozna dela Krimskog mosta, dok plovni lukovi nisu pretrpeli nikakva oštećenja.

Šef krimskog parlamenta Vladimir Konstantinov izjavio je da su za današnju eksploziju na Krimskom mostu odgovorni „ukrajinski vandali”.

Ugašen požar na Krimskom mostu

„Ukrajinski vandali su uspeli svojim krvavim rukama da se domognu Krimskog mosta. Imaju sad čime da se pohvale, za 23 godine koliko su rukovodili poluostrvom nisu uspeli ništa da izgrade vredno pažnje, a sad su uspeli da unište deo mosta”, napisao je na svom Telegram kanalu.

Ostavite komentar