(VIDEO)PODSETIMO SE: Šta je Amfilohije govorio o Vučiću i kako ga je SNS vređao!

Obavezno pročitajte

Amfilohije o vučiću i kontra optužbe iz SNS-a

Poslednjih meseci, naročito od litija u Crnoj Gori, Vučićevi mediji žestoko su napadali mitropolita Amfilohija. Tabloidi su ga progašavali „mafijašem u mantiji“, „Ristom sotonom“, a vređali su ga i najbliži Vučićevi saradnici. Podsećamo, blaćenopočivši Amfilohije je otvoreno pričao da Vučićeva politika vodi u izdaju i priznanje teroristićčke tvorevine Kosovo i oštro se usprotivio da mu patrijarh Irinej dodeli orden Svetom Save.

Mnoge je zato začudila odluka da posle svega Vučić dođe na sahranu mitropolita. Doduše tokom liturgije je držao konferenciju za štampu u Srpskoj kući i uzurpirao pažnju srpskih medija i Javnog servisa koji su to morali da prenose (umesto opela koje su počeli da prenose tek kad je predsednk Srbije došao na sahranu).

- Advertisement -

Pronela se vest da su se vladike oštro usprotivile da Vučić govori nad odrom Amfilohija, koga je toliko medijski satanizovao u režimskim glasilima pa bi stoga zaista bilo degutantno.

Pogledajte i video prilogu šta je govorio mitropolit Amfilohije, a šta su mu poručivali Vučićevi najbliži saradnici.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu