VIDEO: Zagorka Dolovac o kolegi na sastanku – „Ovaj je stvarno kreten“

Obavezno pročitajte

„Ovaj je stvarno kreten“, reči koje je vrhovna tužiteljka Zagorka Dolovac rekla o kolegi Predragu Milovanoviću na sednici Vrhovnog saveta tužilaštva (VST).

Kako javlja Nova, ona je ovo izjavila na jučerašnjoj sednici, a nakon što je pokušala da preuzme vođenje sednice tog tela i predsednika Branka Stamenkovića natera da ignoriše prigovore dvojice  tužilaca i članova Saveta.

- Advertisement -

Vređanju tužioca Milovanovića je, kako prenosi Nova.rs, prethodila zamerka drugog neposlušnog i nepodobnog člana saveta tužioca Borisa Pavlovića, koji je izneo zamerke na vođenje zapisnika sa prethodne sednice.

Molim vas, mi smo usvojili zapisnik, predsedniče ajde, nemojte molim vas sad toliko širiti priču. Dali ste reč svima da se jave povodom zapisnika, nisu se javili, molim vas, pa nemamo vremena„, doviknula je Dolovac predsedniku VST Branku Stamenkoviću koji je pokušavao da sasluša prigovor Pavlovića na sadržaj zapisnika.

A gde žurite„, upitao je Milovanović Dolovac, na šta je ona odgovorila: „Šta vas briga gde ja žurim?

Milovanović: „Je l’ vi ovde vodite sednicu? I ja imam obaveze.

Dolovac: „Nemate! Osim članstva u VST vi nemate nikakve obaveze.

Milovanović: „Naravno da imam.

Dolovac: „Molim vas, predsedniče, da poštujete i naše vreme.

Republička javna tužiteljka je potom posegnula za flašom vode i izgovorila: „Ovaj je stvarno kreten!„.

Sudeći po onome što je usledilo na snimku, Milovanović očigledno nije čuo kako ga je Dolovac nazvala, što bi se, kako ocenjuje Nova, moglo nazvati direktnim disciplinskim prekršajem vrhovne tužiteljke.

SourceNova

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu