VIDEO: Vučić doručkovao parizer, stavio je zabrinjavajuće malo majoneza

Obavezno pročitajte

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je video kako za doručak jede parizer i jogurt.

U ovom doručku su mu se pridružili minisatr finansija Siniša Mali i ministar unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislav Momirović. Oni su, po Vučićevim rečima, bili pre toga u radnji.

- Advertisement -

U Palati Srbije smo, pošto danas imam mnogo sastanaka na Novom Beogradu. Prethodno su Siniša Mali i Toma Momirović otišli u prodavnicu, kao što smo i obećali onima koji su to od nas zahtevali, nije to bio naš hir, jer su rekli da to valjda ne smemo i nećemo da jedemo, kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dva litra jogurta, dva hleba ‘sava’, dve kese, i majonez, i ukupno je cena 585 dinara„, navodi Vučić na snimku objavljenom na Instagramu.

On je ujedno najavio da će sledeće nedelje pojeftiniti još deset proizvoda. 

Srećan što možemo da pomognemo našim građanima…„, napisao je Vučić.

Vučić je rekao da je cena parizera po kilogramu jeftinija čak 140 dinara, zbog čega je veoma srećan. 

On je rekao i kako parizera i majoneza jede često u avionu kada putuje u inostranstvo. Po njegovim rečima, traži sendviče „baš od ovakvog parizera“. 

„Ne radimo mi ovo da bismo pokazali da smo obični ljudi kao sav normalan svet, da živimo da demantujemo njihove laži o tome ko su milioneri, jer svi u Srbiji znaju, ko sve ima račune u inostranstvu, a ko te račune nema, niti je imao, niti će ikada imati. Ovo sam uradio, dakle moja je ideja, a moji prijatelji su je prihvatili“, poručio je Vučić.

Predsednik Srbije je pričao i o tome kako drugi lažu.

Source021

2 COMMENTS

 1. Imam ja dve priče
  Pustolovina 4 prijatelja
  Jednog lepog sunčanog dana Pingvin Vrtiša i Panda Pliško su imali sjajnu ideju, da okupe prijatelje da istražuje čarobnu šumu u potrazi za tajnim blagom.
  Panda Pliško reče :Ajde da se okupimo, da pozovemo kornjaču i Sovu i da sa njima tražimo sjajno blago i da ga podelimo.
  Pingvin vrtiša reče :Što da ne, ajde da ih pozovemo što nas je više to je zabavnije.
  Dobri drugari su pozvali svoje drugare Kornjaču Tortugu i Sovu Ušaru ne znajući da su one jako pohlepne i zle.
  Sova šapne kornjači:Može mo ih odvesti do zabranjenog blaga, prevariti ih i mi možemo uzeti svo blago
  Konjača reče: ja sam za
  Kornjača i Sova kažu:Ej dragari znamo gde ima blaga, koje vam moze ispuniti zelje. Četiri čudna prijatelja krenuli su pratiti Sovu i Kornjaču. Do jedne velike uklete kuće.
  Sova kaze :U toj kući se nalazi veliko blago koje ce vam ispuniti želju ako ga dotakneš.
  Kornjača kaze :Pazi te da ga ne razbijete, a tačno je rekla sova, čitavo blago ako ga dotakne te ispuniće vam sve vaše želje. Kako su teli Panda Pliško i Pingvin Vrtiša da požele želju za sve svoje prijatelje, čim su pipli kamen koji je sijao odma su u tonuli u san. A to su iskoristile Sova Ušara i Kornjača Tortuga :Glasno su rekle što imamo naivne prijatelje,sad mi možemo uzeti blago za nas dve. Utom Doće ptica dobrica koja im kaze vi ste zle ako uzmete kutiju vaše srce ce pući i zaledićete se. Kutija samo može da pripadne osobama čistog srca, u tom trenutku su se Panda Pliško i Pingvin Vrtiša probudili i rekli ptici izvini sto smo dirali tvoje blago mislili smo da podelimo sa svim prijateljema čarobne livade
  Ptica Dobrica reče :Blago je vaše jel ste dokazali da imate čisto srce i ako su vas vaze dve prijateljice prevarile, a vi ste im oprostili. Ptica Dobrica je naterala Sovu i Kornjaču da se izvinu svojim drugarima i da svate da je pravo prijateljstvo najveće blago od blaga
  Poruka ove priče da nekad u životu ćemo imati lažne prijatelje poput Kornjače Tortuga i Sove Ušare koje će se pretvarati da su nam prijatelji dok nas jednom ne prevare. Panda Pliško i Pingvin Vrtiša su postupili pravilno oprostili su svojim lažnim prijateljima, ali će zato sledeći put paziti i očekivati da će opet to pokušati. Da na još mudriji način izbegnu zamku.
  Evo druge priče

  Jednog sunčanog dana drugari Milan i Damir su odlučili da istražuju plažu
  Milan kaže Damiru možemo sakuplja ti školjke i prodavati ih kako bi skupili novac sa kojim bi napravili humanitarnu organizaciju za zaštitu životinja i zaštitu prirode, a možemo da očistimo plažu od smeća.
  Damir kaže :Može što da ne, ajde prvo da očistimo plažu od smeća pa ćemo sve drugo po redu.
  Drugari su krenuli u akciju zajedničku
  Čistili su svako smeće dok su to radili bili su ismevani i neka deca su dobacivala što se družiš sa hrvatom a druga deca su dobacivala što se družiš sa Srbinom. Dva drugara su im rekli da prijateljstvo ne znam za nacionalnost i veru. Draga deco roditelji vas uče pogrešno, ljubav, saosećanje i Dobrota uvek bitna, uvek treba pomoći osobama koji nemaju, netreba gledati ko koliko ima već zajedničkim snagama možemo da učinimo da ovaj svet bude mesto ljubavi, dobrote a ne mržnje. Draga deco zapamtite Mržnja je najveće zlo, kao i pohlepa i ruganje drugima koji nemaju neke skupe stvari. Zapamtite draga deco ovo što ću vam sada reći: Zapamti te ovo pare nikog ne čine bogatim samo su materijalno bogati a u duši siromašni Uvek je bolje da se izabere da budeš u duši bogat i automacki si pun ljubavi i dobrote i mira, pare danas kvare svet i svo zlo na ovom svetu jesu pare i idoli i kojima se većina klanja i svi smo zaboravili važnost da je Dobrota ljubav i saosećanje najvažnije u ovom prokletom svetu I zaboravi li smo Boga stvoritelja neba i zemlje i svega vidljivog i ne vidljivog Ko ima veru u gospoda Boga stvoritelja neba i zemlje i svega vidljivog i ne vidljivog on je pun ljubavi i dobrote i saosećanja, Vratimo se pravim vrednostima da ne propadnemo Hvala Bogu na svakom lepom danu i na ovim mudrim rečima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: