(VIDEO) MIŠA VACIĆ PORUČIO NARODU: Moja politika zaštite tradicionalnih porodičnih vrednosti znači povećanje nataliteta srpskog naroda!

Obavezno pročitajte

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić gostovao je u emisiji „Sukob mišljenja“ na TV Hepi 26. februara 2019. godine na temu istopolnih brakova u Srbiji. Sagovornik u emisiji bio mu je višegodišnji LGBT aktivista Predrag Azdejković.

Vacić je izjavio da Ustav Srbije prepoznaje brak isključivo kao zajednicu muškarca i žene, te da se lično protivi legalizaciji istopolnih brakova. Propaganda o navodnoj ugroženosti LGBT osoba u Srbiji vodi se iz stranih centara moći koji medijskom manipulacijom stvarne situacije pokušavaju da destabilizuju našu zemlju.

- Advertisement -

Azdejković je izjavio da se ne oseća ugroženim od strane desničarskih organizacija, a Vacić je izneo mogućnost da i LGBT populacija može biti nacionalno odgovorna i svojim uticajem pomoći na promeni iskrivljenog imidža srpskog naroda u inostranoj javnosti.

Ulični sukobi prethodnih godina na gej-manifestacijama bili su političke prirode jer je omladina tada štitila zakon države i većinski hrišćanski moral od uzurpacije Tadićevog režima. Politika koju zastupa Srpska desnica rukovodi se zaštitom tradicionalnih porodičnih vrednosti bez primene nasilnih i nelegalnih metoda.

Vacić je u emisiji pozvao državne organe da ispune obećanje predsednika države i isplate značajnu novčanu nadoknadu ženama koje su rodile treće dete u Srbiji.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu