Veličanstvena pobeda istraživačkog novinarstva! Istina protiv „Čede podmornice“

Obavezno pročitajte

1:0 I posle 48 sati Čedomir Stojković nije smogao snage da odgovori na jednostavno pitanje o „specijalnim“ vezama koje pažljivo neguje sa „inozemstvom“.

Naivno misleći da se neveštim zasipanjem javnosti bombastičnim izjavama o najrazličitijim temama može sakriti od neprijatnih podsećanja, zaboravio je staru latinsku poslovicu koja glasi „ko ćuti, znači da se slaže“. Naprosto, njegova taktika se izrodila u sopstvenu suprotnost, pa je „podmornica“ zapravo jasno i glasno priznala sve o čemu je istraživačko novinarstvo ovih dana informisalo javnost.

Po onoj narodnoj „u strahu su velike oči“, građanin Č. P. od danas ozbiljno razmišlja da odustane od objavljivanja psihijatrijskih izveštaja o zdravstvenom stanju Pjotra Nikitina kako bi izbegao da eksplicitno potvrdi još jednu u nizu činjenicu o zakulisnim planovima koje je kovao.

Međutim, još je rano da Nikitin odahne, jer je „podmornica“ pustila duha iz boce, pa ostaje bojazan da taj izveštaj osvane u medijima zahvaljujući nekom od, istina, sve malobrojnijih ljudi od „podmornicinog“ poverenja.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DMITRIJ MEDVEDEV: Ako počne treći svetski neće se voditi tenkovima i lovcima

"Odbrana Ukrajine, koja nikome u Evropi nije potrebna, neće spasiti oronuli Stari svet od osvete, šta god da se...

Još priča na sličnu temu