26.5 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

VASILJEVIĆ: Zašto su Đilasova deca značajnija od Vučićeve?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Savetnica za informisanje predsednika države Suzana Vasiljević ocenila je danas kao „jeftin politički performans“ video snimak predsednika Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa u kojem uznemireno govori da su se njegova deca tresla od straha zbog poruka protiv njega emitovanih u blizini gde žive.

„Predsednik Vučić je od početka vanrednog stanja obećao da neće pominjati svoje političke protivnike. I 50 i nešto dana ih nije nigde pomenuo. A svih tih dana ste imali vređanje njega i njegove porodice i njegove dece, od strane dotičnog gospodina, njegovih koalicionih partnera i medija bliskih gospodinu Đilasu“, rekla je Vasiljević za Televiziju Prva.

- Advertisement -

Ona je rekla, da Đilasa „tada nigde nije bilo, nije plakao i molio ove da prestanu“.

„Njegovu decu niko nije pomenuo, niko od medija u Srbiji nije Đilasovu decu stavio na naslovnu stranu. A setićete se decu predsednika Vučića jesu i to vrlo često i ne samo na naslovnim stranama nekih medija već i na tviter nalozima“, rekla je Vasiljević.

Ona je rekla da Đilas u poslednih par dana nekoliko puta „naziva Vučića ludakom, psihopatom, pa što se nije pitao kako njegova deca to gledaju“.

- Advertisement -

„Zašto bi njegova deca bila zaštićenija, značajnija od dece Vučića. Niko decu nije petljao, niko od nas – ni predsednik, niko blizak predsedniku, niko od medija u Srbiji na koje smo mi na bilo kakav način mogli da imamo uticaj nije decu nijednog političkog protivnika stavio na naslovnu stranu, a Đilas jeste“, rekla je Vasiljević.

Ona je zamolila medije da ničiju decu ne diraju, jer ona nisu kriva za ono što njihovi očevi rade.

- Advertisement -
SourceBeta
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti