-1.3 C
Belgrade
petak, 21 januara, 2022

UŽIVO – Narod probio zabranu, blokiran auto-put na Novom Beogradu! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dok je policija blokirala most Gazela, narod je probio blokadu na Novom Beogradu i blokirao auto-put. Pratite dešavanja uživo na „Slavija info“. Prethodno, demonstranti na čelu kolone pokušali su da probiju kordon policije u Savskoj kako bi prošli dalje ka Gazeli.

Građani u koloni koji su se kretali Višegradskom ulicom stigli u i u Kneza Miloša, koja je takođe blokirana.

I Sarajevsku ulicu blokirala je policija, dok je most Gazela još prohodan za saobraćaj. Naš reporter javlja da je iznad Gazele primećen helikopter koji nadleće.

- Advertisement -

I deonica kod Sajma, Bulevar vojvode Mišića, blokirana je u smeru ka gradu.

Građani su se, u kolovoznoj traci u smeru ka gradu, uhvatili za ruke i stoje nasred ulice. Među njima je i Sava Manojlović.

14.23 – Vulin stigao kod Sava Centra

- Advertisement -

Ministar unutrašnjih poslova stigao je kod Sava Centra, gde su građani blokirali auto-put.

Savi Manojloviću iz inicijative Kreni-Promeni uručeno je ispred Beogradskog sajma rešenje o zabrani blokade. Policajac ga je upozorio i poručio da je policija tu da sprovodi zakon. „Svestan sam posledica, ali će istorija suditi o ovim odlukama“, rekao je Manojlović.

Policija se primećuje na više lokacija u gradu, a automobili Žandarmerije su ispod mosta Gazela.

Povodom najava na društvenim mrežama da će danas biti organizovane blokade saobraćaja na više mesta i auto-puteva u Republici Srbiji, Ministarstvo unutrašnjih poslova „želi da obavesti javnost da je svaka blokada saobraćaja kršenje zakona kao i održavanje neprijavljenih skupova“, navodi MUP u saopštenju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti