31.5 C
Belgrade
ponedeljak, 27 juna, 2022

UŽIVO: Džihadisti ubijaju ljude širom Francuske, poslednje žrtve ZAKLANE U CRKVI!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U napadu ispred bazilike Notr Dam u Nici, u Francuskoj, koji se dogodio jutros oko devet časova, život je izgubilo troje ljudi, a više njih je ranjeno.
Francuski list Figaro piše, pozivajući se na izvore u policiji, da je jedna starija žena koja je došla na molitvu pronađena zaklana i “skoro obezglavljena” u crkvi, ispred oltara sa svetom vodom.

Jedan muškarac je takođe pronađen zaklan u crkvi, a još jedna žena, treća žrtva, uspela je da pobegne u obližnji kafić gde je napadnuta i gde je i preminula posle više uboda nožem u telo.

Prema navodima gradonačelnilnika Nice, Kristijana Etrosija, ubijeni muškarac bio je čuvar crkve, prenosi francuski Mond.

- Advertisement -

Napadač je, navodi Figaro, neutralisan i odveden u bolnicu pošto je ranjen tokom hapšenja. Pretpostavlja se da je bio jedini napadač, a Figaro navodi da je u dvadesetim godinama i da je tokom napoda uzviknuo i svoje ime – Brahim.

Detalji o napadaču još uvek nisu poznati, a policija trenutno sprovodi istragu kako bi utvrdila njegov identitet putem otisaka prstiju.

Demineri na mestu zločina

- Advertisement -

U međuvremenu, policija vrši kontrolisanu eksploziju na tom području, pa se čuju i detonacije, a na građane se apeluje da se klone te oblasti dok rade timovi za uklanjanje bombi.

Na ovom linku možete pratiti uživo dešavanja u Nici:

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti