UŽIVO: Džihadisti ubijaju ljude širom Francuske, poslednje žrtve ZAKLANE U CRKVI!

Obavezno pročitajte

U napadu ispred bazilike Notr Dam u Nici, u Francuskoj, koji se dogodio jutros oko devet časova, život je izgubilo troje ljudi, a više njih je ranjeno.
Francuski list Figaro piše, pozivajući se na izvore u policiji, da je jedna starija žena koja je došla na molitvu pronađena zaklana i “skoro obezglavljena” u crkvi, ispred oltara sa svetom vodom.

Jedan muškarac je takođe pronađen zaklan u crkvi, a još jedna žena, treća žrtva, uspela je da pobegne u obližnji kafić gde je napadnuta i gde je i preminula posle više uboda nožem u telo.

Prema navodima gradonačelnilnika Nice, Kristijana Etrosija, ubijeni muškarac bio je čuvar crkve, prenosi francuski Mond.

Napadač je, navodi Figaro, neutralisan i odveden u bolnicu pošto je ranjen tokom hapšenja. Pretpostavlja se da je bio jedini napadač, a Figaro navodi da je u dvadesetim godinama i da je tokom napoda uzviknuo i svoje ime – Brahim.

Detalji o napadaču još uvek nisu poznati, a policija trenutno sprovodi istragu kako bi utvrdila njegov identitet putem otisaka prstiju.

Demineri na mestu zločina

U međuvremenu, policija vrši kontrolisanu eksploziju na tom području, pa se čuju i detonacije, a na građane se apeluje da se klone te oblasti dok rade timovi za uklanjanje bombi.

Na ovom linku možete pratiti uživo dešavanja u Nici:

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu