Unuk Slobodana Miloševića obratio se pre sednice Glavnog odbora SPS: „Za mene je ova ideja večna“

Obavezno pročitajte

Drago mi je što sam u prisustvu dragih prijatelja, partijskih drugova. Za mene je ova ideja večna i drago mi je što to postoji u ovakvom kontinuitetu, i još će da postoji, tek će da postoji, rekao je Marko Milošević, unuk Slobodana Miloševića, pre današnje svečane sednice Glavnog odbora SPS.

Milošević je dodao da će dati sve od sebe da što više doprinese partiji i društvu.

- Advertisement -

„Ja sam takođe jako zainteresovan da se bavim pravnom naukom. Eto, voleo bih da iskoristim priliku da podelim nešto. Pravo je moja velika ljubav, konkretno međunarodno javno pravo. Imajući to u vidu, postoje problemi sa kojima se suočavamo i kao društvo i kao zemlja i ja se nadam da će biti prilike da donesemo što je moguće bolje rešenje“, izjavio je Milošević.

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da će predložiti da Marko Milošević bude uključen u Glavni odbor SPS-a.

Da podsetimo, predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da bi učešće socijalista u Narodnom pokretu za državu bilo dobro, prvo za Srbiju, a onda i za SPS, o čemu sagovornici Danasa smatraju da Dačić i navedena stranka isključivo brinu o ostanku na vlasti, a da im nije važno sa kim će je vršiti.

SourceNova

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dačić: Milošević je simbol buđenja srpskog naroda, socijalisti su patriote

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je SPS patriotska stranka, a nekadašnji predsednik države Slobodan Milošević...

Još priča na sličnu temu