UMRO RAJKO DUJMIĆ! Posle 6 dana borbe za život, legendarni muzičar je IZGUBIO BITKU!

Obavezno pročitajte

Rajko Dujmić preminuo

Podsetimo, kantautor je zadobio opasne povrede kada je prošle nedelje u sredu oko 17.15 sati u stravičnoj nesreći u mestu Stari Laz, na području Ravne Gore, izgubio nadzor nad svojim VW Tiguanom zagrebačkih registracijskih oznaka i sleteo u provaliju.

Od posledica saobraćajne nesreće preminuo je Rajko Dujmić (65), saznaju hrvatski mediji od izvora bliskih porodici.

- Advertisement -

Podsetimo, kantautor je zadobio opasne povrede kada je prošle nedelje u sredu oko 17.15 sati u stravičnoj nesreći u mestu Stari Laz, na području Ravne Gore, izgubio nadzor nad svojim VW Tiguanom zagrebačkih registracijskih oznaka i sleteo u provaliju.

Zbog neprilagođene brzine sleteo je s kolnika po izlazu iz oštrog levog zavoja koji se penje uzbrdo na tom delu kolnika, potom pokupio kameni zidić i šljivu da bi se zaustavio oko pet metara ispod nivoa puta, odnosno desetak metara nad provalijom. Od pada ga je zadržalo granje.

Nakon saobraćajne nesreće u kojoj mu je teško povređena glava Dujmić je bio u komi, priključen na respirator u Jedinici intenzivnog lečenja na Sušaku.

Podsetimo, Rajko Dujmić je bio vođa grupe Novi Fosili.

SourceEspreso

Ostavite komentar

Najnovije objave

Projekat Jadar: Gde su nestali zapisnici Radne grupe

Zapisnici sastanka Radne grupe za projekat rudnika litijuma Jadar su, sudeći prema odgovoru Ministarstva rudarstva i energetike, nestali. „Obaveštavamo vas...

Još priča na sličnu temu