Uleteo automobilom među ljude na protestu u Milanovcu i odbacio dete nekoliko metara (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Incident u Gornjem Milanovcu. Vozač automobila je pred početak protesta, velikom brzinom uleteo u masu i povredio dete koje je od udara odbacio nekoliko metara.

Dete je sa teškim povredama prebačeno na urgentno odeljenje milanovačke bolnice.Kako je naveo jedan od organizatora protesta Nebojša Jovanović za N1, besni građani su se okupili ispred policijske stanice u tom gradu.Vozač je prema njegovim rečima nakon incidenta pobegao sa lica mesta.Kristina Milošević, koorganizatorka protesta u ovom gradu, navela je u uključenju za Dnevnik N1 da se sve odigralo u delu grada koji je posle 18h zatvoren za vozila i da se na mestu incidenta inače parkiraju autići koje voze mala deca u tom gradu.

„Međutim, jedan bahati vozač je proleteo kroz tu decu, vozio je slalom i udario je dete. Bacio je dete preko auta i odvezao se odatle. Ono što je strašna stvar je način na koji se odvezao, ne pogledavši šta se desilo. Ono što mogu da kažem je da je dete prema poslednjim informacijama dobro. Policija je rekla da dete ima lake telesne povrede, ali da je i dalje na opservaciji“, rekla je Milošević.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Advokat Radoičića: Može da odgovara samo za posedovanje oružja

Goran Petronijević se dotakao u emisiji HitTvit na Televziji Pink i svog klijenta Radoičića, istakavši da opcija A može...

Još priča na sličnu temu