15.3 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

Uhapšeni migranti koji su zlostavljali devojku u kampu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Migranti koji su juče izazvali incident u Bogovođi kod Lajkovca kada su terali devojku da ljudi prostirku za klanjanje uhapšeni su danas.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su osumnjičene nasilnike, i oni će uz krivičnu prijavu biti predati tužiocu, prenose mediji.


Podsetimo, na društvenim mrežama kruži skandalozan snimak iz migrantskog kampa u Bogovađi kod Lajkovca, na kom se vide migranati kako vandalističkim urlicima primoravaju radnicu kampa, koja je slučajno nagazila prostirku za molitvu, da je poljubi i na taj način se izvini svima.

- Advertisement -

Naime, jedan od migranata koji se pripremao za molitvu izašao je u hodnik u kom je pružio prostirku. U tom trenutku je kroz uzani hodnik pokušala da prođe i devojka zaposlena u Komesarijatu i kako nije bilo mesta, radnica je slučajno nagazila na nju, kako bi došla do drugih soba.

​Nastao je opšti haos. Migranti su organizovali pobunu, izbezumljenu ženu opkolili, te se dovodi u pitanje šta bi bilo da u međuvremenu nije naišlo obezbeđenje kao i kolega iz komeserijata koji su uspeli da rulju izvuku napolje.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti