17.5 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

UHAPŠEN SRPSKI REŽISER: Optužbe zbog silovanja maloletnih devojaka!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je večeras u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet devojaka, neke su i maloletne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodelo.reziserRežiser Miroslav Mika Aleksić je optužen za silovanje FOTO: Printscreen/YouTube

– Ovo je monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umetnosti i religije čoveka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja – izjavila je Milena Radulović za „Blic“.

- Advertisement -

Miroslav Mika Aleksić je filmski reditelj, producent, glumac i čuveni pedagog kroz čije radionice je prošlo više od 3.000 mladih.

Aleksić je radio sa nekim od najvećih imena srpskog glumišta u Dramskoj grupi Radio Beograda, a kasnije u dramskom studiju Stvar srca koji inače vodi sa suprugom glumicom i profesorkom Biljanom Mašić.

Kroz grupu nisu prošli samo poznati glumci, nego i doktori nauka, lekari, pravnici

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti