U Smederevu i Valjevu održani protesti „Srbija protiv nasilja“

Obavezno pročitajte

Na Gradskom trgu u Valjevu je održan drugi protesni skup „Valjevo protiv nasilja“ na kome se okupilo više stotina Valjevaca. Protest protiv nasilja održan je i u Smederevu.

Gradjani su nosili parole na kojima je pisalo: „Vučiću odlazi! Ostavka!“, „ Vanredni izbori na svim nivoima“, „ Prelazna Vlada jedini garant“„Stop nasilju nad Srbima na KiM“…

- Advertisement -

Prisutnima su se obratili devedesetdvogodišnji advokat Borislav Perišić, Jana Zdravković, umetnica i Dragan Todorović, novinar nedeljnika „Vreme“.

Advokat Borislav Perišić je poručio Valjevcima da nedozvole da ih niko gazi i ponižava.

„ Ovo je vaš parlament i vaša skupština, ne u onoj zgradi preko puta i u Beogradu, vi ovde krojite svoju sudbinu i svojih nabližih.Nisam ovde došao da propagiram neko nasilje ili politiku. Ja pripadam vama, ja pripadam narodu“, rekao je Perišić.

Jana Zdravković je naglasila da smo dužni da mladima pružimo mogućnost izbora i da im pokažemo ono davno izgubljeno i zabroravljeno, slobodu i pravdu!

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Netanjahu: Vi ste sledeći – Nemačka, Evropa

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu upozorio je na opasnost od islamista u Evropi, rekavši da će taj kontinent biti sledeći na...

Još priča na sličnu temu