TRAMPOV SENATOR O BOMBARDOVANJU: Satanističke televizije isključile prenos

Obavezno pročitajte

Trampov senator o bombardovanju

Govor republikanskog senatora iz Kentakija Renda Pola (57) na nacionalnoj konvenciji njegove stranke u utorak uveče cenzurisale su sve velike televizijske kuće u Americi.

Najgledanije televizije, poput CNN-a, Foksa i MSNBC, nisu želele da Amerikanci čuju Pola kako kritikuje demokratskog predsedničkog kandidata Džozefa Bajdena zato što je podržao bombardovanje Srbije 1999.

- Advertisement -

Tramp okončao ratove

Senator Pol je drugog dana konvencije, koju su uživo emitovale sve televizije, podržao aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa kao republikanskog kandidata na predstojećim izborima. U svom govoru on je priznao da se često sukobio sa Trampom u borbi za predsedničku nominaciju Republikanske stranke pred izbore 2016, ali je istakao da ga je oduvek podržavao u njegovim nastojanjima da okonča “beskonačne ratove” koje Amerika vodi u svetu.

tramp,

– Podržavam predsednika Trampa jer on, kao i ja, veruje da jaka Amerika ne može da vodi beskonačne ratove. Ne smemo ostavljati našu krv i bogatstvo u močvari Bliskog istoka – rekao je Pol, nazivajući Trampa prvim predsednikom SAD koji više želi da okonča ratove nego da započne neki novi.

Senator se tada okomio na Trampovog protivkandidata na izborima Bajdena, kojeg je nazvao ratnim huškačem.

– Bajden ima katastrofalan dosije kad su ratovi u pitanju. Plašim se da će, ako bude izabran za predsednika, opet izabrati rat. Setite se, podržao je bombardovanje Srbije, jedne evropske zemlje – istakao je Pol.

On je dodao da bi Bajden kao predsednik, bez ikakve sumnje, nastavio da prosipa krv i rasipa bogatstvo Amerikanaca na ratove.

– Osim podrške bombardovanju Srbije, on je dao zeleno svetlo Džordžu Bušu za napad na Irak. Bio je potpredsednik kad je predsednik Barak Obama započeo rat u Libiji i Siriji. Ništa od toga ne smemo zaboraviti – naglasio je Pol.

Međutim, taj njegov prosrpski i antiratni govor velike televizije nisu htele da puste. Čim je počeo da govori o zločinačkom napadu na Srbiju, CNN je odjednom prekinuo njegovo izlaganje i emitovao intervju sa jednim antirepublikanskim političkim analitičarom.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu