14.8 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

TRAMPOV SENATOR O BOMBARDOVANJU: Satanističke televizije isključile prenos

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Trampov senator o bombardovanju

Govor republikanskog senatora iz Kentakija Renda Pola (57) na nacionalnoj konvenciji njegove stranke u utorak uveče cenzurisale su sve velike televizijske kuće u Americi.

Najgledanije televizije, poput CNN-a, Foksa i MSNBC, nisu želele da Amerikanci čuju Pola kako kritikuje demokratskog predsedničkog kandidata Džozefa Bajdena zato što je podržao bombardovanje Srbije 1999.

- Advertisement -

Tramp okončao ratove

Senator Pol je drugog dana konvencije, koju su uživo emitovale sve televizije, podržao aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa kao republikanskog kandidata na predstojećim izborima. U svom govoru on je priznao da se često sukobio sa Trampom u borbi za predsedničku nominaciju Republikanske stranke pred izbore 2016, ali je istakao da ga je oduvek podržavao u njegovim nastojanjima da okonča “beskonačne ratove” koje Amerika vodi u svetu.

tramp,

– Podržavam predsednika Trampa jer on, kao i ja, veruje da jaka Amerika ne može da vodi beskonačne ratove. Ne smemo ostavljati našu krv i bogatstvo u močvari Bliskog istoka – rekao je Pol, nazivajući Trampa prvim predsednikom SAD koji više želi da okonča ratove nego da započne neki novi.

- Advertisement -

Senator se tada okomio na Trampovog protivkandidata na izborima Bajdena, kojeg je nazvao ratnim huškačem.

– Bajden ima katastrofalan dosije kad su ratovi u pitanju. Plašim se da će, ako bude izabran za predsednika, opet izabrati rat. Setite se, podržao je bombardovanje Srbije, jedne evropske zemlje – istakao je Pol.

On je dodao da bi Bajden kao predsednik, bez ikakve sumnje, nastavio da prosipa krv i rasipa bogatstvo Amerikanaca na ratove.

– Osim podrške bombardovanju Srbije, on je dao zeleno svetlo Džordžu Bušu za napad na Irak. Bio je potpredsednik kad je predsednik Barak Obama započeo rat u Libiji i Siriji. Ništa od toga ne smemo zaboraviti – naglasio je Pol.

Međutim, taj njegov prosrpski i antiratni govor velike televizije nisu htele da puste. Čim je počeo da govori o zločinačkom napadu na Srbiju, CNN je odjednom prekinuo njegovo izlaganje i emitovao intervju sa jednim antirepublikanskim političkim analitičarom.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti