Tramp citirao Putina: Politički motivisani progoni protivnika pokazuju raspad američkog sistema

Obavezno pročitajte

Bivši američki predsednik Donald Tramp citirao je ruskog lidera kako bi dokazao da je „demokratija u SAD u opasnosti“ rekavši da „kao da je neko čuo reči Vladimira Putina koji je kazao da su politički motivisani progoni protivnika pokazuju raspad američkog sistema koji više ne može da se pretvara da je predvodnik demokratije“.

„Čak i Vladimir Putin, jel neko čuo za Vladimira Putina iz Rusije? On je rekao za Bajdena, a ovo je citat: `Politički motivisani progoni protivnika su veoma dobri za Rusiju jer to pokazuje raspad američkog sistema koji više ne može da se pretvara da je predvodnik demokratije. Mi govorimo o demokratiji, ali ceo svet gleda kako se vrši progon političkih protivnika koji će ga na kraju razbiti“, izjavio je Tramp na mitingu u Nju Hempširu.

- Advertisement -

Podsetimo, protiv Trampa je podignuta 91 optužnica koje on naziva „politički motivisanim pokušajima demokratskog establišmenta da ga spreče da se vrati u Belu kuću“.

Prema najtežoj optužnici, Trampu preto 20 godina zatvora iako ako se sve optužnice uzmu zajedno, njemu preti nešto više od ukupno 700 godina zatvorske kazne.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu