Tragičan kraj potrage u Izraelu: Unuk Novosađanina Dušana Mihaleka pronađen mrtav

Obavezno pročitajte

Unuk dugogodišnjeg urednika muzičkog programa radija Novi Sad, a danas najpoznatijeg srpskog turističkog vodiča po Svetoj zemlji Dušana Mihaleka pronađen je mrtav.

„Nema više našeg Mora (1999). Došli su iz armije i socijalne službe da nam kažu da je pronađeno njegovo telo. Nema više nade“, napisao je Dušan Mihalek na svom Fejsbuku.

- Advertisement -

Mihalek je u subotu objavio da je njegov unuk nestao blizu granice sa Gazom.

„Nestao je naš najstariji unuk Mor, na granici sa Gazom. Ništa ne znamo o njemu. Molite se“, napisao je tada Mihalek na svom Fejsbuk profilu.

U trenutku upada Hamasovih militanata u Izrael, u blizini granice sa Gazom održavao se muzički festival na kojem je bio veliki broj mladih iz celog sveta.

Izraelska spasilačka organizacija ZAKA, koja se bavi prikupljanjem i identifikacijom tela poginulih objavila je u nedelju uveče da je 250 tela otkriveno u oblasti parka u blizini kibuca Rejm, gde se održavao festival. Tu se okupilo oko 1500 od 2000 mladih. Rano ujutru napali su ih naoružani pripadnici Hamasa.

Oni su otvorili vatru na učesnike festivala, koji su bežali na sve strane kako bi se spasli.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

SAŠA RADULOVIĆ: Đilasova koalicija nas napada danima (VIDEO)

Marinika Tepić, šesta na listi Srbija protiv nasilja, gostovala je zajedno sa Sašom Radulovićem iz koalicije Dobro jutro Srbijo u Utisku...

Još priča na sličnu temu