-0.7 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

TOLIKO NAMEŠTAJU DA VIŠE NI NE KRIJU: Lokalni naprednjak izabran za sportistu godine!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Rukometaš Andrija Atanasković, koji je i član Gradskog veća, izabran je za najboljeg sportistu grada Leskovca u 2021. godini, košarkašica Maja Miljković za najbolju sportistkinju, a Košarkaški klub “Zdravlje” za najbolji sportski tim u gradu na Veternici.

Pehari najboljim sportistima Leskovca, FOTO: Grad LeskovacPehari najboljim sportistima Leskovca, FOTO: Grad Leskovac

Kako je naglasio Atanasković, ovo nije samo njegova nagrada već nagrada Rukometnog kluba „Dubočica“, a zatim politizovao ceremoniju dodelu nagrada promovišući prvog čoveka Leskovca i lokalnu samoupravu u kojoj radi.

- Advertisement -

– Ono što mi je izuzetno drago je što se u ovom gradu našao neko ko prepoznaje značaj sporta, a to ste vi gradonačelniče, jer kao što ste naglasili, budžet sporta je od nekih 18 miliona dinara došao do 120 miliona za samo 9 godina, plus 120 miliona dinara za funkcionisanje SRC Dubočica, što u mnogome olakšava funkcionisanje i samih klubova. Zahvaljujem svima, a posebno vama gradonačelniče koji ste mi pružili šansu kakvu mi do sada niko nije pružio – kazao je on.

Inače, na tradicionalnoj dodeli sportskih nagrada uručeno je ukupno 35 sportskih nagrada, saopšteno je na zvaničnom gradskom sajtu.

Ovom prilikom dodeljeno je 17 nagrada za sportsku nadu grada Leskovca za 2021. godinu, zatim 11 specijalnih priznanja, kao i 7 priznanja za – pedagoga fizičke kulture za rad u 2021. godini – Ivan Cvetković, Savez za školski sport Leskovac, zatim za rad u drugim organizacijama za podršku sportu – Aleksandar Cvetanović, Metla komerc – RK Dubočica 54, za najboljeg trenera u 2021. godini – Jelena Stanojević, Karate klub UNSU, za sportskog radnika za rad u 2021. godini – Igor Stojanović, Košarkaški klub Zdravlje Leskovac, za najboljeg sportistu – Andrija Atanasković, RK Dubočica 54 i sportistkinju – Maja Miljković, u 2021. godini, kao i za najbolji sportski klub u 2021. godini – KK Zdravlje Leskovac.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti