25.9 C
Belgrade
utorak, 9 avgusta, 2022

TALENTOVANI POLITIČAR I UDBAŠKI PATRIOTA: Boško Obradović ulovljen na predavanju o demokratiji pod američkim patronatom

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Boško Obradović je prošao trnovit put; od posta i molitve ispred Skupštine kada je štrajkovao glađu i bio prozivan Ljotićevcem i fašistom od strane medija Aleksandra Vučića pa sve do mudrog i talentovanog političara, kako ga je pomenuti predsednik Srpske napredne stranke nazvao neposredno pred održavanje srpske farse zvane izbori.

Ruku na srce, dobro je što je gospodin Obradović prekinuo post, jer bi nenaviknut na takve životne uslove verovatno umro od gladi i forsiranja, a šta bi onda radio Aleksandar Vučić bez svoje podaničke opozicije? Koga bi onda udarao kovertom u glavu i ponižavao?

- Advertisement -

Boško Obradović je prvak lažnog i udbaškog patriotizma koji je postao inventar svih televizija sa nacionalnom frekvencijom na kojima se pojavljuje, krevelji, imitira čačanski akcenat, glumi domaćina, patriotu i blamira svoje sugrađane.

Ali čini se da mu koverta Aleksandra Vučića i njegovog polubrata Andreja Vučića nije dovoljna. Veliki Srbin i patriota Boško Obradović koji je u predizbornoj kampanji na bilbordima montiran na fotografijama pored Vladimira Putina ipak se odlučio za ambasadu Amerika i predavanja naših saveznika iz NATO pakta koji su nas zasuli bombama 1999. godine, a od tada pa sve do danas vrše kolonijalnu upravu nad Srbijom.

Organizacija CRTA je u Ambasadi Amerike održala predavanje o tzv. demokratiji i oko navodno, unapređenja izbora u Srbiji, a to je sve iz stolice mudro promatrao Boško Obradović, veliki patriota čija se usta dave u srpstvu po televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

- Advertisement -

Patriota je postao zahvaljujući Americi i Aleksandru Vučiću, pa im sada vraća dugove pohađajući njihove kurseve ispiranja mozga.

A možda je Boško samo postao marljiv i radan, kao njegov uzor pa više ne može ni da spava preko dana pa onda odlazi na razna predavanja? Možda je i u žalosti zbog preminulog partnera sa kojim je pokret Dveri šurovao oko kupovine diploma? Razlog na kraju krajeva i nije bitan. Bitno je to da imamo prvoklasnog izdajnika srpskih interesa u skupštini i lažnog opozicionara koji je tu da igra onako kako zatraže njegove gazde iz Jajinjaca ili Američke Ambasade.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti