TADIĆ PORUČIO NARODU: Vratiće se dobra vremena!

Obavezno pročitajte

Nosilac parlamentarne liste koalicije „Ajmo ljudi” Boris Tadić i kandidati sa te liste posetili su danas Leskovac, gde su sa građanima razgovarali o aktuelnom stanju u državi i problemima Leskovčana i predstavili im plan koalicije za rešenje gorućih problema juga Srbije.

„U vreme našeg upravljanja Srbijom velike napore smo uložili u razvijanje kako Leskovca, tako i celog juga Srbije”, rekao je Tadić i dodao da su fabrike koje rade u Leskovcu dominantno investicije koje su tu došle u vreme bivše vlasti.

- Advertisement -

Naveo je da je putni Koridor 10, koji je ključan i za Leskovac, građen i skoro u potpunosti završen u vreme bivše vlasti, te da je ova vlast, kako je rekao, „praktično samo otvarala te infrastrukturne projekte”.

„Drago mi je da smo u Leskovcu jer su reakcije građana s kojima smo danas razgovarali izuzetne, veoma tople i prijateljske, uz sećanje na vreme kada smo mi upravljali zemljom i razvijali kompletnu Srbiju, uključujuči i Leskovac i jug zemlje”, rekao je Tadić, saopštila je koalicija „Ajmo ljudi” koju čine Socijaldemokratska stranka, Nova stranka, 1 od 5 miliona, Pokret Tolerancija i Pokret Ujedinjenih Zelenih Srbije.

Tadić je pozvao građane Leskovca da izađu na predstojeće izbore i glasaju za parlamentarnu listu broj 14 pod nazivom „Ajmo ljudi”.

„Nećemo nikada odustati i nikada se nećemo predati”, poručio je Tadić.

On je Leskovac posetio zajedno sa Nadom Kolundžijom, Goranom Bogdanovićem, Vojislavom Jankovićem, Stefanom Novakovićem, generalom u penziji Petrom Radojčićem i prof. dr Dragoslavom Šumarcem, prenosi Tanjug.

SourcePolitika

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu