TADIĆ: Kandidati koji se pominju ne ulivaju poverenje da mogu da pobede Vučića!

Obavezno pročitajte

Socijaldemokratska stranka (SDS) ide sa svojom listom na parlamentarne izbore, a ima još nekih političkih organizacija s kojima razgovara, najavio je danas lider te partije Boris Tadić.

Tadić je rekao da još razmišlja hoće li se kandidovati na predsedničkim izborima jer mu „kandidati koji se pominju ne ulivaju poverenje da mogu da pobede Aleksandra Vučića“.

On je, na Skupštini SDS u Beogradu, na kojoj se ta stranka ujedinila sa otcepljenim krilom Demokratske stranke, Demokrate Srbije, poručio da „SDS ne prihvata nikakve ucene i nametanja drugih delova opozicije, jer su im dve godine pružali ruku za dogovor i saradnju i da zato oni koji su to odbijali, sada snose odgovornost za rezultate opozicije na predstojećim izborima“. 

- Advertisement -

Tadić je rekao i da SDS nije odlučila ko će biti na čelu liste za parlamentarne izbore, kao ni na lokalnim izborima u Beogradu, jer „žele da se dogovore sa svojim koalicionim partnerima“. 

Predsednik organizacije Demokrate Srbije Vojislav Janković rekao je da je odluka o ujedinjenju sa SDS doneta jer nisu, uprkos svim opstrukcijama, odustali od dogovora iz maja 2019. godine, a cilj je da se menja Srbija, razvlaste političari i ohrabre stručni ljudi.

Source021

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu