TADIĆ: Đilas je uticajem u medijima i finansijskom snagom sprečio veliku koaliciju

Obavezno pročitajte

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić optužio je lidera liste „Srbija protiv nasilja“ Dragana Đilasa da je putem određenih medija i finansijskih sredstava sprečio već dogovorenu koaliciju.

– Ja sam razgovarao sa svima osim sa Đilasom o formiranju jedne koalicije koja bi bila temeljita i išla prema EU. Nažalost, ti razgovori su otišli u ćorsokak kada se Dragan Đilas uključio u taj pregovarački proces sa svojim uticajem u određenim medijima i finansijskom snagom. Onda su te stranke sa kojima sam ja razgovarao prešle na njegovu stranu – rekao je Tadić na TV Prva.

- Advertisement -

Voditeljka je upitala Tadića da li će ponovo sarađivati sa Đilasom nakon  što ga je optužio da mu je ukrao ime liste, da ucenjuje, vara, rastura opoziciju, vodi besramno prljavu kampanju, da laže i da je fašističkim metodama hteo da Vam ukine slobodu govora, na šta je predsednik SDS potvrdio da su to njegovi stavovi i istakao da je to pitanje za lider liste „Srbija protiv nasilja“.

– Nisam siguran da je ovako formatirana lista napravljena da bi pobedila Vučića – rekao je Tadić i dodao da Dragan Đilas nije želeo da mu se javi kada ga je pozvao kako bi razjasnili sve nesuglasice.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu