Stradanja i pravdanja Nikole Samardžića

Obavezno pročitajte

Glavna tema na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu danas je zdravstveno stanje istoričara Nikole Samardžića. Njegove kolege sa katedre su prvenstveno zabrinute za Samardžićevo psihičko stanje, nastalo kao rezultat „curenja“ u javnost vesti o polnoj bolesti koju mu je preneo Čedomir Stojković zvani „Čeda podmornica“.

Zapravo, Samardžić se tako našao u dvostrukom problemu, što će svakako ostaviti posledice na njegovu inače krhku i nestabilnu psihu. Samardžić se poverio najboljim prijateljima da ovo nije prvi put da postrada zbog sopstvenih homoseksualnih sklonosti i kune se da je samo jednom bio tako blizak za „podmornicom“ za koju se ispostavilo da „nosi bojevu glavu“.

- Advertisement -

Naime, baksuzni Nikola je već jednom bio u centru skandala u ovdašnjim prozapadnim krugovima, kada je obljubio autentičnog Vojvođanina i jednog od ključnih ljudi Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedima Sejdinovića, koji je zbog oratorskih sposobnosti poneo nadimak „Demosten“.

Tada je Sejdinovićev dugogodišnji ljubavnik i takođe funkcioner ovog udruženja Duško Dugouško Medić pretio da će se spaliti na platou ispred Filozofskog fakulteta i naneti trajnu sramotu Samardžiću.

Čime li je čuveni srpski istoričar i velikan naše zemlje, pokojni Radovan Samardžić, zaslužio da mu sin bude ovakva kreatura, okružena i okužena tako respektabilnim (pre)bliskim prijateljima?

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu