10 C
Belgrade
petak, 7 oktobra, 2022

STAŠA OSTAVI BAR PERTLE NAPOLJE, DA MOŽEMO DA TE IZVUČEMO: Vučić je moj uzor, najbolji predsednik, treba da vlada doživotno

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nova zvezda Srpske napredne stranke, aktivistkinja Staša Stojanović, koja je juče prekinula konferenciju omladine Narodne stranke u Novom Sadu, po samoljublju parira svom lideru i uzoru predsedniku Aleksandru Vučiću. Njeni tvitovi su toliko blamantni da predstavljaju pravo blago interneta. Izdvojili smo par najboljih, kako biste imali u uvid mentalni sklop ženske verzije Luke Kebare.


– Na dan kad sam rođena u Srbiji je prvi put uvedena parlamentarna demokratija. Takođe na dan kad sam rođena preminuo je Franjo Tuđman. Međunarodni dan planina je isto na moj rođendan, a i osnovan je i UNICEF isto na 11.12. Muhamed je vodio vojsku od 10.000 da osvoji Meku – glasi glavni tvit nove nade SNS.

- Advertisement -

Staša ne krije ko joj je uzor, ko je onaj koji joj daje elan da nastavi njegovim stopama.


– Aleksandar Vučić je moj uzor. Ja to nikad nisam krila niti ću kriti. Divim mu se u svakom pogledu jer zna šta radi i njegova snaga daje nama, mlađima veliki elan da nastavimo njegovim stopama. Najbolji je predsednik kog je Srbija imala! Ostali su daleko iza njega – kaže Staša, koja je samoljublje očigledno pokupila od svog predsednika.

Mlada SNS-ovka je izuzetno ponosna na to što je prekinula konferenciju u Novom Sadu, te ističe da im je pokazala „ko je mama“.

- Advertisement -


– Na konferenciji sam vam pokazala ko je mama. Uživo! Na vašem terenu! Tako da sve šta mi pišete na Tviteru možete mačku o rep okačiti. Uživo ste pokazali koliko ste nesposobna opozicija – ističe ona.

Poslednja dva tvita koja smo izdvojili opisuju na šta se svela srpska politika, naročito kada su u pitanju vladajuća garnitura i njihovi mladi puleni.

– Ne zaboravi da rezultati nisu jedino merilo tvog uspeha – kaže Staša.

– Vučić je primer kako treba delovati i funkcionisati. Čovek koji politiku drži u malom prstu, neko kome se divim u svakom pogledu po meni zaslužuje da bude doživotni predsednik Srbije! I napadajte ga slobodno! Vaši napadi ga čine jačim i otpornijim – ističe zalubljenik u knjige i muziku, kako u opisu porifla piše novoj naprednjačkoj nadi.

Staši Stojanović možemo samo da čestitamo, uspela je u svom cilju, sada se priča o njoj.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti