ŠTA BI, ĐUKA? GDE JE ZAPELO? Zakucao u programu, vratili ga na fabričko podešavanje!

Obavezno pročitajte

Glavni junak gotovo svake Vučićeve sage, narodni poslanik Vladimir Đukanović teško podnosi ujedinjenje opozicije, pa ga ni mozak više ne sluša. Tako se, gostujući u emisiji zajedno sa liderom Pokreta slobodnih građana Pavlom Grbovićem u jednom trenutku „ugasio“, odnosno nije mogao da sastavi prostu rečenicu.

– Znate šta je ovde suština? Mi smo sad sve slušali od gospodina Grbovića. Prvo, oni ne mogu da se odrede ni ko će da im bude kandidat, nema programa nikakvog… – istakao je Đukanović, koga je Grbović zatim upitao:

- Advertisement -

– Ko je vaš kandidat?

– Pa, zam…zam…zam… – izgledelo je nejasna kakofonija zvukova iz Đukanovićevih usta, koja je bila toliko upečatljiva da je lider PSG-a krenuo da ga imitira.

Izgleda da Vučićev glasnogovrnik previše vremena provodi u društvu premijerke Ane Brnabić, pa je od nje usvojio naviku da mu mozak prestane sa funkcionisanjem na par sekundi.

S druge strane, građani moraju da razumeju Đuku, jer je i on sam u nezavidnom položaju. Tolike godine radi šta mu Vučić naredi, da više ni sam ne zna gde će i šta će.

A april je sve bliži, pa je panika i konfuzija moždanih vijuga naprednjaka veoma opravdana…

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu