1.1 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

SRPSKI ŽIVOTI VREDE: Milovo koleno na vratu svakog Srbina u Crnoj Gori!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Srpski životi vrede

Jake policijske snage blokirale su sve ulaze u strogi centar Budve, gde je zgrada Opštine i Centar za bezbednost, u kome se nalaze privedeni čelnici Opštine. Specijalne jedinice i policijske patrole nalaze se na gotovo svakoj gradskoj raskrsnici, javlja reporter Sputnjika.


- Advertisement -

Glavna magistrala je blokirana za saobraćaj, a policajci preusmeravaju vozila tako da ne može kroz Budvu da se prođe do Jaza i dalje u pravcu Boke kotorske.

srpski,

Ispred Centra za bezbednost nalazi se nekoliko stotina građana, a policijske snage su kordonima opasale i to zdanje kao i opštinu koja se nalazi oko 50 metara dalje.

Reporter Sputnjika se uverio da su građani jako uznemireni i revoltirani, kako kažu, brutalnom silom koju je policija primenila prilikom hapšenja opštinskih čelnika. Neki očevici tvrde da je policija i pretukla privedene lokalne političare, a jedno vozilo hitne pomoći je pod rotacijom nekoga odvezlo u pravcu Kotora.

- Advertisement -

U međuvremenu, građanima su uspeli da se pridruže i poslanici Demokratskog fronta i Demokratske stranke. Sa narodom je i bivši gradonačelnik Budve Dragan Krapović koji je rekao da je nečuveno da je policija kolenom na vrat gušila ljude kao američka policija Džordža Flojda.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti