20.7 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

SRPSKI HEROJ DEJAN BERIĆ PORUČIO: Vučić je raspala pede*čina! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Srpski heroj Dejan Berić, koji se godinama bori za oslobođenje Ukrajine od terora kijevskih nacista, poslao je podršku redakciji Srbin.info u borbi za istinu.

Dejan Zlatanović je objavio ekskluzivni video prilog gde se vidi kako ukrajinski transportni avion na našem aerodromu utovara srpska borna kola. Odmah nakon toga policija ga je pozvala na informativni razgovor u UKP-SBPOK, gde je u svojstvu građanina danas saslušan.

- Advertisement -

I dok u Srbiji sve političke stranke i vodeći mediji ćute o ovom snimku, Dejan Berić je sa ukrajinskog fronta poslao podršku redakciji Srbin.info preko društvene mreže Fejsbuk. Ovaj srpski heroj, odlikovan i od vrha države Rusije, je napisao:

„Sećate se skandala sa srpskim projektilima za minobacače 60 mm?

O mnogim stvarima ne pričam, međutim ponekad se mora. Tada mi je jedan „Srbin“ predložio susret , jer moj post na FB je napravio mnogo problema. Na susretu je predložio mnogo novca da se izvinim i kažem što sam pogrešio i da mine nisu bile srpske nego poljske .

- Advertisement -

Kako mi je tada bilo povređeno rame, nisam mu mogao razbiti nis , ali je radila stolica i odneli su ga sa razbijenom glavom.

Da , ne mogu da oćutim na nepravdu! Da li je to loše? Da, mnogo problema zbog toga ali ako svi ćutimo gde je kraj?

Hvala Srbin info što je objavio ovo . Danas će da bude na svim ruskim medijima.

Ovako Vučić govori Rusiji hvala za jeftin gas, za to što je Srbija jedina na svetu koja izvozi svoju produkciju u Rusiju sa 1 posto poreza. Ako Rusi uvedu porez kao za sve druge države, pola inostranih firmi, verovatno i više se zatvara, jer su u Srbiji zbog dve stvari. Jeftina radna snaga i što 100 % proizvedenog izvoze u Rusiju.

Saznaću gde će biti na položajima ta tehnika. I maksimalno se potruditi u saradnji sa artiljerijom da je zarobimo čitavu. Poklonićemo je Vučiću kad ponovo raspala pederčina dođe u Rusiju da moli za pomoć“, napisao je Dejan Berić sa ratišta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti