22 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

SRPSKA DOKTORKA OTKAZALA POSLUŠNOST: Šteluju brojeve kako im odgovara, pa okrive narod!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Doktorka Slavica Plavšić, primarijus specijalista za plućne bolesti, još jednom je prokomentarisala tok epidemije koronavirusom u Srbiji, te je na Tviteru istakla da se „brojke šteluju kako to određenim ljudima odgovara“, ali i da će na kraju „stradati naivni narod i zdravstveni radnici“.

doktor

Slavica Plavšić se oglasila posle tvita korisnika poptisanog kao Jafi, koji je naglasio:

– Oni su postali bezobrazni. Vakcinišite se, a uglavnom imamo kinesku. Gde je čuvanje druge doze Sputnjik V za one koji zbog korone nisu primili drugu dozu? Šta ako sad neću Sinofarm nego Fajzer? Gde je Krizni štab, samo u medijima nam saopštavaju svoje stavove – navedeno je u pomenutom tvitu.

- Advertisement -

To je bio razlog da doktorka Slavica Plavšić reaguje.

– Oni nisu postali bezobrazni. Oni su od početka bahati, bezosećajni i pohlepni na moć, vlast, novac, uz bezbroj lažnih informacija i obećanja. Krizni štab se poslednji put sastao 14. juna. Pre skoro mesec dana. Obećaše da će se u Torlaku proizvoditi vakcina?! – navela je dr Plavšić, a onda i nastavila:

– A Sputnjik V nema ni za drugu dozu. Fajzer se poklanja drugima. Od početka se forsira Sinofarm. Vakcinalni punktovi zatvoreni. Naređeno da se rade samo brzi testovi. PCR samo ako je temperatura preko 38 stepeni. Šteluju se brojevi kako im odgovara.

- Advertisement -

Na kraju je doktorka podsetila da se odgovornost svaljuje na građane, kako je to i naglasio dr Predrag Kon.

– I, naravno, kriv je narod. Jer je“neposlušan“, kako reče dr Kon pre neki dan. Ljudi nisu dresirane životinje koje se ponašaju poslušno i po naređenju svog gazde. Poneki imaju mozak koji im ne dozvoljava da budu – poslušni. Opet će stradati naivni narod i zdravstveni radnici. Ono malo što ih je još ostalo – zaključila je dr Slavica Plavšić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti