SRĐAN NOGO PRED PUNIM TRGOM REPUBLIKE: Ni Kurta, ni Murta! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Na trgu republike sa početkom od 17 časova, narodni poslanik Srđan Nogo, uz pomoć svojih prijatelja iz Narodnih patrola je organizovao građanski protest, bez kamiona, bez ogromnih zvučnika i lažnih šarada.

Nogo,
Foto NAŠA BORBA

Na prepunom trgu izjavio je da nije očekivao ovoliki broj građana, da su tu ljudi iz raznih političkih partija ali da svi oni imaju zajedničke ciljeve, a to je smena sadašnje vlasti, suđenje istoj i uspostavljanje normalnog političkog sistema u Srbiji.

- Advertisement -

Na protestu je osim o aktuelnoj političkoj situaciji progovorio i o vakcinaciji, i o 5G mreži.

Takođe na protestu je saopštio i to da svaki političar koji se u budućnosti nađe u okrilju vlasti obaveže da potpiše to da ako prekrši bilo kakvo obećanje, ili ne ispuni obećanje kojim se obavezao narodu, da se u momentu sankcioniše i da mu se oduzima sva lična imovina.

Poručio je Aleksandru Vučiću da prvo sebi i svojoj porodici instalira 5G prijemnik na zgradu i prvo njih vakciniše od korone, pa će narod kad prođe godinu-dve i vidi kako je on prošao, možda da razmisli o tim predlozima.

Ovaj protest je inicirao narodni poslanik Srđan Nogo, a među okupljenima je i lider Dosta je bilo Saša Radulović, kao i Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta.

Na ovom snimku se vidi i revolt građana kada se pojavio poslanik SNSa Vladimir Đukanović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu