Sramota i pretnje MTS-a: Hiljade ljudi dobilo opomene pred trajno isključenje, iako su na vreme izmirili obaveze

Obavezno pročitajte

Iako je sve svoje obaveze prema MTS-u izmirio, kao što to uvek čini svakog 20. u mesecu, R. P. iz Beograda u poštanskom sandučetu pronašao je opomenu pred isključenje. Na sličan problem naišli su i mnogi drugi korisnici Telekomovih usluga koji su se javili našem portalu. Svima su stizale oprečne informacije – od sistemske greške do „želja korisnika“.

U opomeni pred isključenje usluga koja je dostavljena građanima navodi se da je MTS ustanovio dugovanje zaključno s julom ove godine. Dodaje se da je krajnji rok za uplatu novca bio 27. septembar, a naznačeno je i da će usluge biti trajno ugašene.

- Advertisement -

Grreška nije do građana, već do MTS-a, čija je IT služba poslala desetinama hiljada svojih korisnika u Srbiji identičan mejl, s pretnjom da će im Telekomove usluge biti trajno isključene ukoliko ne izmire dugovanja (koja su već izmirili).

FOTO: Privatna arhivaFOTO: Privatna arhiva

Brojni MTS i Telekom operateri zatrpani su poslednjih dana telefonskim pozivima nezadovoljnih korisnika koji su, kao i naš čitalac, svoj račun izmirili na vreme, ali im je opomena svejedno stigla. Ostalo je nejasno i kako kašnjenje od četiri ili pet dana može dovesti do opomene pred trajno isključenje.

U želji da neko iz MTS-a pojasni o čemu je reč, do objavljivanja ovog teksta nema odgovora iz kompanije.

SourceNova

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Zabraniću LGBT propagandu na javnim površinama u Beogradu“

Kandidat za gradonačelnika Beograda i nosilac liste “Da se vojska na Kosovo vrati” Miša Vacić kaže da će kada...

Još priča na sličnu temu