16.1 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

SNS U PANICI: „Ova slika je odgovor o odnosu Vučića i Mila“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

SNS i Milo

„Besna reakcija predsednika SNS na komentar mandatara za sastav nove Vlade Crne Gore prof. dr Zdravka Krivokapića da Milo Đukanović i Aleksandar Vučić imaju određene političke i poslovne kombinacije najbolji je dokaz tome da tu ima nešto. A uobičajena drsko i bezobrazno reagovanje šefa Informativne službe SNS Vladanke Malović na moj tvit u kome sam se ponudio da umesto Zdravka Krivokapića odgovorim na pitanje koja je priroda političkih i poslovnih odnosa između Vučića i Mila govori o tome da smo pogodili u centar“, istakao je predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović u saopštenju.

– Naime, fotografija na kojoj se u privatnoj režiji sedeći na jednom kanabetu nalaze Milo Đukanović, Aleksandar Vučić i kontroverzni biznismen i obaveštajac Muhamed Dahlan (nimalo slučajno u sredini) najbolji je odgovor o kriminalnoj pozadini koja stoji iza „Beograda na vodi“. Nema sumnje da je Milo Đukanović upoznao Aleksandra Vučića sa Muhamedom Dahlanom. Dahlan je najpre dobio crnogorsko državljanstvo, a potom i srpsko, a onda se pojavio kod nas kao famozni investitor „Beograda na vodi“ i više ga niko nikada nije video – naveo je Obradović i dodao:

sns,
- Advertisement -

Aleksandar Vučić, Muhamed Dahlan i Milo Đukanović (Foto: Dveri printskrin)
Pravih arapskih investitora, naravno, i nema iza ovog skandaloznog projekta, sem kao maske za nečije prljave pare koje se na taj način peru. Već ovo je dovoljno da pokaže prisnu prirodu političkih i poslovnih odnosa između Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića, tako da g. Zdravko Krivokapić ne treba da gubi vreme i da odgovora na ove provokacije onoga ko još uvek ne sme da izgovori ime Mila Đukanovića, a kamoli koju reč kritike na njegov račun, iako je Milov DPS otišao sa vlasti. Pravo pitanje glasi: zašto se Vučić toliko plaši Mila Đukanovića i šta ovaj sve zna o njemu?

Na kraju, Obradović je naveo da nisu slučajni napadi medija čiji je glavni urednik Aleksandar Vučić na novu vlast u Crnoj Gori.

– Nije nimalno slučajno što režimski mediji u Srbiji pod direktnom kontrolom Vladanke Malović i Aleksandra Vučića svaki dan napadaju novu vlast u Crnoj Gori i posebno mitropolita Amfilohija, očajnički pokušavajući da spasu Mila Đukanovića i da spreče iznošenje istine iz tajnih arhiva crnogorske službe bezbednosti o svemu onome što je pozadina političkog i poslovnog prijateljstva između Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića. Ono što još više plaši SNS jeste da se crnogorski scenario ne prelije u Srbiju i da sledeći diktator koji mora da padne bude Milov politički brat blizanac i poslovni ortak Aleksandar Vučić – zaključio je lider Dveri Boško Obradović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti