3.3 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

KAKVE BUDALE IMA SNS TO NEMA NIKO: Najnovija provala SNS kadra

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da je osnovno obrazovanje veoma bitna stavka, potvrdila je i uzdanica SNS Sandra Božić gostujući u jednoj TV emisji. Ko god bi rekao “Ne budi kao Sandra Božić” nije pogrešio, jer svakim svojim nastupom naprednjaci samo potvrđuju ono sto svi već znamo. A znamo i da pričaju bez ikakve logike, pa ni matematika za decu u četvrtom razredu im baš ne ide, jer kod njih je 2+2=10, sve u njihovu korist.

Optužujući kao i obično potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić za raznorazne gluposti, ovaj put je otišla korak dalje:

– Marinika Tepić, koja je takođe poznata po svojim malverzacijama u vreme dok je bila ministar u Pokrajinskoj vladi i sasvim sigurno da postoji nekoliko projekata na osnovu kojih smo videli da ne postoje nikakva pravdanja… A preispitati odakle Mariniki Tepić jedan ogroman stan od jednog hektra praktično u Novom Sadu u centru grada – ispričala je Božićka samouvereno.

- Advertisement -

Ne, nije se ispravila, verovatno ni razmislila, niti shvatila šta je rekla.

Jedan hektar je 10.000 metara kvadratnih. Koliko je to stanova, zgrada, prozora za pranje, ne zna ni ona sama. Ali zato zna da priča, bez ikakvog uključenja zdravog razuma i logike. Jer naprednjacima nije bitno šta su rekli, bitno je da su napali Đilasa, Mariniku Tepić ili nekog drugog iz opozicije.

Oštrom oku tviteraša ovo nije moglo da promakne, pa je snimak postao viralan i širi se brzinom munje, a komentari su urnebesni.

- Advertisement -

– Istina je sve sto kaže. Ja sam krečio taj stan. Samo “klonju” sam gletovao 3 godine i 4 meseca – kaže @laki_bb na Tviteru.

– Kolike su komunalije za stan od 1 hektara – zapitao se korisnik Šesta kolona.

Ne bi nas čudilo da sledeći put Sandra Božić ili neko drugi iz SNS-a “sličnog kova” ekskluzivno “otkrije” kako je opozicija kupila Lihtenštajn ili neku drugu državu sličnih dimenzija, jer ako može stan od jedan hektar, što ne bi mogla i cela država.

Sve u svemu Marinika Tepić ni ne zna da je vlasnik jednog celog bloka u Novom Sadu, a Sandri Božić poručujemo da se, ipak, sledećeg puta pripremi iz matematike pre svojih gostovanja, ili nek jednostavno cifre izbegava, a i gostovanja, bar uživo.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti