19.7 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

SNS hoće da ga proglasi Vučića za narodnog heroja?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vladimir Marinković smatra da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću treba dodeliti priznanje za stvaralačku viziju Srbije, veće plate i penzije, ali i nabavku milion vakcina kineskog proizvođača čime je, kako navodi, Srbija na putu da bude zemlja koja će najbrže u Evropi pobediti koronavirus

Prof. dr Vladimir Marinković, poslanik Srpske napredne stranke, smatra da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću treba dodeliti priznanje za stvaralačku viziju Srbije. Zato, kako navodi, s ponosom pokreće inicijativu da se Vučiću dodeli najviše društveno priznanje, kao potvrdu stava da su rad i stvaralaštvo najviše društvene vrednosti koje svi treba da ugrađujemo u temelje Srbije.

– Milion vakcina kineskog proizvođača je stiglo u Srbiju i Srbija je na putu da bude zemlja koja će najbrže i najefikasnije u Evropi da pobedi Covid19 i da na taj način sačuva hiljade života građana i obezbedi da ekonomije i dalje napreduje, raste i otvori se jos bolja iu sigurnija perspektiva za sve koji žive u Srbiji.

- Advertisement -

Ali, to nije učinjeno čarobnim štapićem, jer čarobni štapić jednostavno ne postoji. Postoji samo naporan i odgovoran rad, posvećenost domovini, i samo jedan cilj pred očima – ekonomski i tehnološki napredak Srbije i bolji život svih njenih građana.

A ta nova stranica savremene srpske istorije započela je onda kada je umesto političara na čelo Srbije došao državnik, sa stvaralaškom i razvojnom vizijom Srbije i timom koji je kompetentan i hrabar da tu viziju ostvari. To smo svi praktično osetili i sa ponosom doživeli kroz nova radna mesta, kroz razvoj novih tehnologija, kroz veće plate i penzije – navodi Marinković u saopštenju i dodaje:

vucic

– To je bio jasno definisan razvojni put kojima nas je vodio i vodi Aleksandar Vučić, koji je doneo dva strateška priznanja – izuzetno snažnu podršku birača i ugled i autoritet u međunarodnim okvirima, koji je stekao svojojm doslednošću, jasnim definisanjem i nepokolebljivim stavom u odbrani interesa Srbije, držanjem zadate reči i nepokolebljivoj spremnosti da se posveti razvoju regionalne saradnje i mira.

- Advertisement -

Ovaj poslanik SNS još navodi da svako od nas pojedinačno i svi zajedno imamo razloga da se ponosimo ostvarenim.

– Drugim rečima svaki od nas pojedinačno i svi zajedno imamo razloga da se ponosimo ostvarenim, da imamo realnu nadu da će nam svaki novi dan biti bolji od onog prethodnog. Međutim, imamo i obavezu da onoga koji je stajao na čelu tog društvenog preokreta, koji vodi Srbiju ka boljem životu, nagradimo, da mu kao građani Srbije odamo priznanje za stvaralačku viziju ka čijem nas je ostvarenju uspešno vodio u proteklim godinama – ističe Marinković i dodaje:

– Zato, s ponosom pokrećem inicijativu da se Predsedniku Republike Aleksandru Vučiću dodeli najviše društveno priznanje, kao potvdu našeg stava da su rad i stvaralaštvo najviše društvene vrednosti koje svi treba da ugrađujemo u temelje Srbije.

- Advertisement -
SourceKurir
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti