SNS FUNKCIONER: „Vaskrs, prljava rabota, uživaću dok policija hapsi bitange“ (FOTO)

Obavezno pročitajte

Napetost, nervoza i panika ne jenjavaju, kako u stvarnosti tako i na društvenim mrežama. Ovaj put je društvene mreže svojom izjavom uzdrmao Slaviša Mićanović.

Izjavu Slaviše Mićanovića, visokog funkcionera SNS, odnosno člana glavnog i izvršnog odbora naprednjaka, koji je u „Tviter“ odgovoru Bošku Obradoviću, uvredio vernike SPC, nazvavši bogosluženje u crkvi na Vaskrs – prljavom rabotom!

SNS funkcioner kritikuje vernike koji hoće u crkvu za Vaskrs

Najpre je lider Dveri napisao na „Tviteru“ da će i Aleksandar Vučić, poput njegovog brata blizanca Mila Đukanovića, morati da hapsi Obradovića i ostale vernike i sveštenike, koji će Vaskršnju Liturgiju proslaviti u hramovima SPC.

SNS,

Usledio je skandalozan odgovor Mićanovića, u kojem, čini se, ima i elemenata krivične odgovornosti.

– Prvo, ne hapsi Vučić već nadležni državni organi u skladu sa zakonom. Drugo, niko ko je normalan na Vaskrs neće biti saučesnik u prljavoj raboti koja ti je na umu. Treće, veruj mi da ću uživati gledajući kako država sprovodi zakon i bitange kao što si ti uči pameti – napisao je na „Tviteru“ Mićanović.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: