NEK SE ČUJE DO NEBESA NEMA VIŠE SNS-A: Pljevlja GRME protiv Mila i Vučića!(VIDEO)

Obavezno pročitajte

Izbor nove vlade u Crnoj Gori, izazvao je opštenarodno veselje širom zemlje. Narod proslavlja odlazak sa vlasti partije Mila Đukanovića, nakon 30 godina. Ali tu nije kraj, znaju i koga žali, njegov ortak Aleksandar Vučić.

– Nema Mila, nema Tita, vladika se ovde pita. Milo, lopove, Milo, lopove – odjekuje pesma oduševljenog naroda u Pljevljima.

Međutim, ono što posebno upada u oči, jeste da su građani Crne Gore jasno prepoznali spregu bivše vlasti u Podgorici i aktuelnog režima u Beogradu.

- Advertisement -

– Nek’ se čuje do nebesa nema više SNS-a, Aco, lopove, Aco, lopove – glasi deo pesme koja se pronosi gradom na severu Crne Gore.

Okupljeni narod kliče „Milo, Vučiću!“ čime su izrazili bunt protiv ortaka, Đukanovića i Vučića, te njihove bratije koja drma regionom.

Podsetimo, Aleksandar Vučić se do poslednjeg trenutka trudio da preko svojih marioneta u Podgorici, podrži opstanak Đukanovićevog režima, opstruišući formiranje nove vlade.

vučić,

Juče je u Skupštini CG izglasana 42. Vlada Crne Gore, a Zdravko Krivokapić je izabran za novog premijera. Za novu Vladu Crne Gore je glasalo 70 poslanika – 41 poslanik je bio za, 28 je bilo protiv, dok je jedan poslanik bio uzdržan.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MILOŠ VUČEVIĆ: Do 14 sati završićemo raspoređivanje jedinica, nadamo se političkom rešenju

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da će se do 14 časova završiti potpuno raspoređivanje formacija jedinica, u skladu...

Još priča na sličnu temu